Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ante-sola

Tradicionalno zahvalno druženje volontera i djelatnika Caritasa Varaždinske biskupije

Na blagdan Nevine dječice, u četvrtak 28. prosinca, djelatnici i volonteri biskupijskog Caritasa okupili su se na tradicionalnom blagdanskom susretu u Caritasovom centru Varaždinske biskupije na Banfici. Susret je započeo misom u župnoj crkvi sv. Josipa koju je predslavio varaždinski biskup Bože Radoš uz koncelebraciju domaćeg župnika vlč. Leonarda Šardija.

Caritas Varaždinske biskupije dobitnik plakete Hrvatske udruge socijalnih radnika

Caritas Varaždinske biskupije primio je plaketu Hrvatske udruge socijalnih radnika za 2019. godinu. Priznanje su vodstvu Caritasa Varaždinske biskupije; predsjedniku mons. Antunu Perčiću i ravnatelju mr. Anti Šoli, u četvrtak 18. ožujka u Biskupskom ordinarijatu u Varaždinu uručile predsjednica Udruge socijalnih radnika Varaždinske županije Ivančica Koren i tajnica te udruge Jasmina Habek.

Zahvalni susreti volontera Caritasa Varaždinske biskupije

Caritas Varaždinske biskupije ove je godine zbog epidemiološke situacije odustao od organizacije godišnjeg zahvalnog druženja volontera, ali je organiziran svečani doručak s volonterima biskupijskog Caritasa u dvije smjene 29. i 30 prosinca.

Proslava srebrnog jubileja Hrvatskog Caritasa okupila brojne uzvanike

Srebrni jubilej Hrvatskog Caritasa svečano je proslavljen u subotu 24. studenoga u Velikoj dvorani Doma Hrvatske vojske „Zvonimir" u Zagrebu. Na svečanosti su se okupili brojni uzvanici, a među njima su bili i bivši ravnatelji Hrvatskog Caritasa, sadašnji i bivši ravnatelji biskupijskih Caritasa. Neki od njih dali su i prigodnu izjavu za IKA-u.