Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: antunovo

Grabovica proslavila Antunovo

Nakon trodnevne molitveno-duhovne pripreme, Župa Grabovica svečano je 13. lipnja proslavila svoga nebeskoga zaštitnika sv. Antu Padovanskoga misnim slavljem koje je predvodio kotorski biskup Ivan Štironja, objavljeno je na mrežnim stranicama tomislavcity.com.

Propovijed provincijala Hontića na Antunovo 2022.

Propovijed provincijala Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca fra Miljenka Hontića na svetkovinu sv. Antuna Padovanskoga, u ponedjeljak 13. lipnja, u svečevoj župi i svetištu na zagrebačkom Svetom Duhu prenosimo u cijelosti.

Proslava Antunova u Krndiji

Na blagdan sv. Antuna 13. lipnja u crkvi Uzvišenja sv. Križa u Krndiji, filijalnoj crkvi župe sv. Ladislava kralja u Punitovcima u uvjetima zaštite od pandemije koronavirusa upriličeno je večernje misno slavlje koje je predvodio punitovački župnik dr. sc. Đurica Pardon.

U Zaboku proslavljen blagdan sv. Antuna uz tradicionalni blagoslov bicikala

Misno slavlje, te već tradicionalni, po dvanaesti put, blagoslov bicikala, dječjih kolica, djece i cvijeća održani su u nedjelju 13. lipnja u kapelici sv. Antuna u Grabrovcu. Misno slavlje predslavio je privremeni upravitelj župe u Zaboku vlč. Tomislav Šagud, uz župnika na bolovanju vlč. Marijana Culjaka.

1 2 3