Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: beogradski-nadbiskup

Susret biskupâ Đakovačko-osječke crkvene pokrajine s nadbiskupom Nemetom

Pod predsjedanjem Đakovačko-osječkog nadbiskupa i metropolita mons. Đure Hranića, održana je na spomendan sv. Cecilije, 22. studenog u Srijemskoj Mitrovici sjednica biskupâ Đakovačko-osječke crkvene pokrajine s beogradskim nadbiskupom i metropolitom Ladislavom Nemetom, objavio je Tiskovni ured Srijemske biskupije.

Nadbiskup Német predvodio proslavu sv. Martina u Eisenstadtu

Svečanom misom u katedrali u Gradišću 11. studenog proslavljena je svetkovina sv. Martina, zaštitnika katedrale te je otvorena obljetnica „100 godina sv. Martina, zaštitnika Gradišća“. Svečanost je predvodio beogradski nadbiskup i metropolit Ladislav Német, prenosi Beogradska nadbiskupija.

Nadbiskup Német: U sinodskoj dvorani govori se i o đakonatu žena

Predsjednik Međunarodne biskupske konferencije sv. Ćirila i Metoda beogradski nadbiskup Ladislav Német u intervjuu za katholisch.de, objavljenom 24. listopada 2023., govorio je o svojim iskustvima na Biskupskoj sinodi. Razgovor koji je vodio Benedikt Heider prenosimo u cijelosti.

Nuncij Gangemi predao palij nadbiskupu Nemetu

Za vrijeme svečanog misnog slavlja na blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije, u petak 12. rujna 2023., u marijanskom svetištu Subotičke biskupije Doroslovo, apostolski nuncij u Republici Srbiji mons. Santo Gangemi predao je palij beogradskom nadbiskupu i metropolitu Ladislavu Nemetu, objavila je Beogradska nadbiskupija na svojoj službenoj mrežnoj stranici.

1 2 3 5