Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-antun-mahnic

Uskrsni broj glasnika "Mahnićevo slovo"

Izašao je uskrsni broj Glasnika Postulature sluge Božjega biskupa Antuna Mahnića: Mahnićevo slovo, javljaju iz Postulature u subotu 11. travnja. Postulator u uvodnoj riječi poziva na molitvu slugi Božjemu posebno u vrijeme dok traje neizvjesnost panedmije prouzročene COVID-19 virusom, a zbog koje se moralo odustati od daljnjih korizmenih hodočašća po dekanatima Krčke biskupije na grob sluge Božjega.

Audio izdanje molitvenika "Put Križa sa slugom Božjim biskupom Antunom Mahnićem" premijerno izvedeno u programu HKR-a

Audio izdanje molitvenika za pobožnost Križnog puta naslovljenog "Put Križa sa slugom Božjim biskupom Antunom Mahnićem", a koji je priredila Postulatura sluge Božjega biskupa Antuna Mahnića, premijerno je izvedena u programu Hrvatskoga katoličkog radija u srijedu, 8. travnja. Glazbu potpisuje autor Slavko Nedić, a tekst čitaju Tanja Maleš i Branimir Gubić.

Sluga Božji biskup Antun Mahnić i kapucini pod plaštem Bezgrešne

U biskupijskom svetištu Gospe od milosrđa u Dubrovniku u nedjelju 8. ožujka organizirana je večer sluge Božjega biskupa Antuna Mahnića. Misu je predvodio postulator vlč. Saša Ilijić u koncelebraciji s gvardijanom i rektorom svetišta fra Stankom Dodigom i fra Tomom Ivankom.

Započela korizmena hodočašća na grob sluge Božjega Antuna Mahnića

U povodu stote obljetnice smrti sluge Božjega Antuna Mahnića koja će se obilježiti 14. prosinca, u subotu 29. veljače započela su, okupljanjem hodočasnika Creskog i Lošinjskog dekanata na trgu Kamplin uz krčku katedralu, korizmena hodočašća na grob sluge Božjega.