Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-ivica-petanjak

Antićevo 2021. u svetištu Majke Božje Lurdske u Zagrebu

I u 2021. godini štovatelji časnoga sluge Božjega oca Ante Antića, kako u Zagrebu tako i širom Lijepe naše, kao i po cijelom svijetu, proslavit će sudjelovanjem na euharistijskim slavljima i u svojim molitvama 56. obljetnicu njegove svete smrti. U svetištu Majke Božje Lurdske u Zagrebu svečanu misu predslavi krčki biskup Ivica Petanjak.

Pismo solidarnosti biskupa Petanjka

Krčki biskup Ivica Petanjak uputio je pismo solidarnosti sisačkom biskupu Vladi Košiću i Sisačkoj biskupiji koje prenosimo u cijelosti.

Hodočašće vjernika Krčke biskupije Gospi Trsatskoj

Unatoč lošim vremenskim uvjetima, otočani su u nedjelju 11. listopada hodočastili Majci Božjoj Trsatskoj predvođeni krčkim biskupom mons. dr. Ivicom Petanjkom i mnogobrojnim svećenicima Krčke biskupije. Svečano euharistijsko slavlje predvodio je mons. Petanjak koji je prije mise s vjernicima u trsatskoj bazilici sudjelovao na molitvi krunice.

Svečana misa na Dan hrvatskih mučenika na Udbini

Svečanom misom kojom je predsjedao krčki biskup Ivica Petanjak u zajedništvu s hrvatskim biskupima u Crkvi hrvatskih mučenika na Udbini u subotu 12. rujna proslavljen je Dan hrvatskih mučenika.

Biskup Petanjak na proslavi Male Gospe u svetištu Gospe od Milosrđa: Svakodnevno se opredjeljujemo za put svetosti ili propasti

Na blagdan Male Gospe kojim se slavi rođenje Blažene Djevice Marije u utorak, 8. rujna u Biskupijskom svetištu Gospe od Milosrđa u Gospinom polju u Dubrovniku središnje svečano koncelebrirano misno slavlje na vanjskom liturgijskom prostoru svetišta predvodio je krčki biskup mons. Ivica Petanjak, a suslavio je i dubrovački biskup Mate Uzinić.

1 2 3 6