Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-ivica-petanjak

Ukop Marte Košić r. Dombaj, majke biskupa Vlade Košića

Marta Košić, majka sisačkog biskupa Vlade Košića, preminula na Uskrs u 85. godini života, pokopana je u ponedjeljak, 1. travnja u Petrijancu. Sprovodne obrede na mjesnom groblju i nakon toga misu zadušnicu u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla, predvodio je varaždinski biskup Bože Radoš.

Misa Večere Gospodnje u krčkoj katedrali

Krčki biskup Ivica Petanjak predvodio je na Veliki četvrtak 28. ožujka Misu Večere Gospodnje s obredom pranja nogu dvanaestorici župljana Župe Krk, predstavnicima očeva ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika, izvijestila je Krčka biskupija.

U Krku održan preduskrsni plenarni svećenički sastanak

U srijedu 20. ožujka u Krku je održan preduskrsni plenarni sastanak koji je, uz krčkog biskupa mons. Ivicu Petanjka i biskupa u miru mons. Valtera Župana, okupio pedeset i petoricu svećenika i redovnika Krčke biskupije, objavila je Biskupija Krk na svojim mrežnim stranicama.

Biskup Petanjak predvodio misu na spomendan Gospe Lurdske

Na blagdan Gospe Lurdske i Svjetski dan bolesnika u nedjelju, 11. veljače, misu u samostanskoj kapucinskoj crkvi svetog Jakova st. u Osijeku predvodio je krčki biskup Ivica Petanjak u zajedništvu s redovnicima i svećenicima grada na Dravi.

1 2 3 18