Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-marko-semren

Sarajevo: Održana sjednica Odbora za mlade BK BiH

Odbor za mlade pri Vijeću za laike Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održao je u subotu 28. siječnja u prostorijama BK BiH u Sarajevu redovitu sjednicu pod predsjedanjem pomoćnog banjolučkog biskupa Marka Semrena, prenosi KTA.

Poruka biskupa Semrena za Dan života 2023.

Predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine banjolučki pomoćni biskup Marko Semren uputio je Poruku za Dan života, koji se u BiH obilježava u nedjelju 5. veljače 2023., koju u cijelosti prenosimo posredstvom Katoličke tiskovne agencije.

Božićno čestitanje biskupu Komarici

U Biskupskom ordinarijatu u Banjoj Luci tradicionalno su se u četvrtak 22. prosinca okupili svećenici i redovnice iz banjolučkog kraja kako bi čestitali Božić biskupu ordinariju Franji Komarici, prenosi TABB.

Svećeničko ređenje u Banjoj Luci

Banjolučki biskup Franjo Komarica u subotu 29. listopada 2022. u banjolučkoj katedrali zaredio je za svećenika Iliju Kelića, rodom iz Župe Ljubunčić kod Livna.

150. obljetnica dolaska sestara milosrdnica u Banju Luku

Milosrdnice Provincije Majke Divne – Sarajevo su na Misijsku nedjelju 23. listopada misom i akademskim činom u banjolučkoj župnoj crkvi Pohoda Blažene Djevice Marije, koja se nalazi pokraj njihovoga samostana u središtu grada, proslavile 150. obljetnicu dolaska svojih sestara u grad na Vrbasu i njihova djelovanja u službi milosrdne ljubavi slijedeći karizmu svog utemeljitelja sv. Vinka Paulskoga, izvijestila je KTA.

1 2 3 6