Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-marko-semren

Poruka predsjednika Vijeća za obitelj BK BiH biskupa Marka Semrena za Dan života 2024.

Predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine mons. dr. sc. Marko Semren, pomoćni biskup banjolučki, 20. siječnja 2024. uputio je Poruku za Dan života koji se slavi u nedjelju 4. veljače 2024. Poruku biskupa Semrena pod naslovom „Zaštita života i pravo na život od začeća do biološke smrti“ prenosimo u cijelosti.

Banja Luka: Bratski susret biskupâ i episkopâ

U Biskupskom ordinarijatu u Banjoj Luci u ponedjeljak, 11. prosinca susreli su se banjolučki biskup emeritus, apostolski administrator „sede vacante“ Franjo Komarica i pomoćni biskup banjalučki Marko Semren s banjalučkim episkopom gospodinom Jefremom i njegovim vikarnim episkopom Gospodinom Savom, objavila je Tiskovna agencija Banjolučke biskupije (TABB).

Banja Luka: Održana redovita svećenička duhovna obnova

U sjedištu Banjolučke biskupije u srijedu, 15. studenog održana je redovita duhovna obnova svećenika u pastoralu Banjolučke biskupije. Uz biskupa ordinarija Franju Komaricu i pomoćnog biskupa Marka Semrena na duhovnoj je obnovi sudjelovalo 36 svećenika dijecezanskih i redovničkih, objavila je Tiskovna agencija Banjolučke biskupije (TABB).

Sarajevo: Održana sjednica Odbora za mlade BK BiH

Odbor za mlade pri Vijeću za laike Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održao je u subotu 28. siječnja u prostorijama BK BiH u Sarajevu redovitu sjednicu pod predsjedanjem pomoćnog banjolučkog biskupa Marka Semrena, prenosi KTA.

Poruka biskupa Semrena za Dan života 2023.

Predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine banjolučki pomoćni biskup Marko Semren uputio je Poruku za Dan života, koji se u BiH obilježava u nedjelju 5. veljače 2023., koju u cijelosti prenosimo posredstvom Katoličke tiskovne agencije.

Božićno čestitanje biskupu Komarici

U Biskupskom ordinarijatu u Banjoj Luci tradicionalno su se u četvrtak 22. prosinca okupili svećenici i redovnice iz banjolučkog kraja kako bi čestitali Božić biskupu ordinariju Franji Komarici, prenosi TABB.

1 2 3 6