Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-marko-semren

Regionalna poglavarica sestara Misionarki Ljubavi u pohodu Banjolučkoj biskupiji

Nova regionalna poglavarica Družbe Misionarki Ljubavi za Srednju Europu s. Maria Dominika, u pratnji poglavarice zajednice sestara u Banjoj Luci. s. Marije Angele Majstorović, pohodila je u subotu, 25. lipnja Biskupski ordinarijat u Banjoj Luci. Sestre su primli banjolučki biskup Franjo Komarica i pomoćni biskup Marko Semren.

Obljetnica postavljanja Šohajevoga križnog puta u Žeravcu

Prigodnim vjersko-kulturnim programom župljani Župe sv. Franje Asiškog u Žeravcu u Bosanskoj Posavini obilježili su u srijedu 22. lipnja 45. obljetnicu postavljanja postaja križnoga puta – djelo hrvatskog akademskog slikara Slavka Šohaja.

Priopćenje s 31. sjednice Stalnoga vijeća BK BiH

Stalno vijeće Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održalo je svoju 31. sjednicu u srijedu, 22. lipnja 2022. u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

Održan Peti susret svećenika Bosne i Hercegovine

U crkvi Sv. Petra i Pavla i Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu, u srijedu 1. lipnja održan je Peti Susret svećenika Bosne i Hercegovine. Na čelu sa svojim biskupima okupilo se oko 200 svećenika iz svih krajeva Bosne i Hercegovine ili podrijetlom iz BiH koji obavljaju razne službe u pastoralu ili raznim crkvenim institucijama, izvijestila je KTA.

Čestitka banjolučkih biskupa mons. Zgrabliću

Banjolučki ordinarij Franjo Komarica i pomoćni biskup Marko Semren uputili su 7. travnja čestitku novoimenovanome zadarskom nadbiskupu koadjutoru Milanu Zgrabliću, koju prenosimo u cijelosti.

Nadbiskup Gallagher se susreo s predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović

Tajnik za odnose s državama pri Državnom Tajništvu nadbiskup Paul Richard Gallagher, 18. ožujka u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci susreo se s predsjednicom Republike Srpske (RS) Željkom Cvijanović, a u razgovoru je sudjelovao potpredsjednik Vlade RS i ministar prosvjete i kulture RS gospodin Anton Kasipović.

1 2 3 4