Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-mijo-gorski

Emisija HKR-a „Sjećanje na Benedikta XVI. - poniznog radnika u vinogradu Gospodnjem“

Otišao je teolog i pastir duša, ponizan i jednostavan radnik u vinogradu Gospodnje – kako se papa emeritus papa Benedikt XVI. sam opisao, a tako su ga doživjeli i svi koji su ga imali prigodu susresti. Potvrdili su to u programu HKR-a i zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski, koji je bio predsjednik odbora za doček pape Benedikta XVI. u Hrvatsku 2011. godine, rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta dr. Željko Tanjić te bioetičarka dr. s. Marta Carti koja je doktorirala na Ratzingerovoj misli.

Biskup Gorski krstio dvoje djece iz višečlanih obitelji u Granešini

Zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski predvodio je na treću nedjelju došašća, 11. prosinca 2022., misno slavlje u Župi Rođenja Blažene Djevice Marije u Granešini, tijekom kojega je krstio Mihaela, sedmo dijete Antona i Ane Palić, te Emanuela, šesto dijete Franje i Svjetlane Palić.

Mons. Gorski čestitao IKA-i blagdan njezinog zaštitnika – sv. Luke

Predsjednik Odbora za sredstva društvenih komunikacija Hrvatske biskupske konferencije zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski pohodio je u utorak 18. listopada djelatnike Hrvatske katoličke mreže i čestitao Informativnoj katoličkoj agenciji blagdan njezinog zaštitnika sv. Luke.

1 2 3 10