Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-mijo-gorski

Održan križni put na Bliznecu

U organizaciji Župe Sv. Petra i Pavla Zagreb - Bešići, na Veliki petak, 29. ožujka slavljena je pobožnost križnog puta za osobe s invaliditetom i vjernike grada Zagreba.

Održana sjednica Odbora HBK za sredstva društvenih komunikacija

Sjednica Odbora za sredstva društvenih komunikacija Hrvatske biskupske konferencije, pod predsjedanjem predsjednika Odbora zagrebačkog pomoćnog biskupa Mije Gorskoga, održana je u četvrtak 21. ožujka u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured HBK.

Biskup Gorski krstio peto dijete obitelji Marić

Pomoćni zagrebački biskup Mijo Gorski, u nedjelju 11. veljače, u Župi sv. Petra apostola u Zaprešiću, krstio je tijekom mise Bena Luku, peto dijete obitelji Marić. "Mnogi su ljudi postupcima javnog mijenja izbačeni iz svoje životne sredine. Postoje metode koje su gore od gube – vjerska, rasna, moralna, politička podobnost stvara razlike i podijeljenosti", upozorio je biskup Gorski

SŠK i HBK jačaju suradnju na području rada s medijima

Predstavnici Slovenske biskupske konferencije (SŠK) i Hrvatske biskupske konferencije (HBK) su u ponedjeljak 15. siječnja 2024. u Ljubljani razgovarali o jačanju suradnje na području rada s medijima, izvijestila je SŠK.

1 2 3 16