Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-zdenko-krizic

Redoviti polugodišnji sastanak predstavnika Vlade i Hrvatske biskupske konferencije

Predsjednik Vlade Andrej Plenković zajedno s članovima Vlade održao je u ponedjeljak 12. travnja redoviti polugodišnji sastanak s predsjednikom Hrvatske biskupske konferencije zadarskim nadbiskupom mons. Želimirom Puljićem te članovima Stalnog vijeća HBK u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, izvijestila je Služba za odnose s javnošću Vlade RH.

Cvjetnica u Senju

Na Nedjelju Muke Gospodnje – Cvjetnicu, 28. ožujka gospićko-senjski biskup Zdenko Križić predvodio je misu u katedrali Uznesenja BDM u Senju.

Korizmena akcija u Gospićko-senjskoj biskupiji

U župama Gospićko-senjske biskupije i ove godine se provodi korizmena akcija „Misereor“ s ciljem da se pomogne rad biskupijskog Caritasa, uzdržavanje i školovanje bogoslova u Rijeci i Zagrebu i sjemeništaraca u Zadru, stipendiranje studenata slabijeg ekonomskog stanja i funkcioniranje središnjih ureda biskupije.

Svijećnica u gospićkoj katedrali

Na blagdan Gospodinova prikazanja u Hramu – Svijećnicu, u utorak 2. veljače, večernje misno slavlje s obredom blagoslova svijeća u gospićkoj katedrali predvodio je gospićko-senjski biskup Zdenko Križić.

1 2 3 8