Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bl-miroslav-bulesic

Obraćanje mons. Kutleše prilikom objave preuzimanja službe splitsko-makarskog nadbiskupa

Prihvaćanjem odreknuća od pastoralnog upravljanja Splitsko-makarskom nadbiskupijom mons. Marina Barišića od svetoga oca Franje, novi splitsko-makarski nadbiskup i metropolit postao je dosadašnji nadbiskup koadjutor i porečki i pulski apostolski upravitelj Dražen Kutleša, čiji govor izrečen tom prigodom u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije i svetoga Dujma u Splitu, 13. svibnja 2022. prenosimo u cijelosti.

Proljetni susret svećenika Vojnog ordinarijata u Valbandonu

Proljetni formativni susret svećenika, vojnih i policijskih kapelana Vojnog ordinarijata u Republici Hrvatskoj održan je od utorka 19. do petka 22. travnja u policijskom odmaralištu Valbandon kod Pule, izvijestili su iz Vojnog ordinarijata.

Poreč: Započela trodnevnica u čast sv. Mauru biskupu

Trodnevna duhovna priprava u čast sv. Mauru biskupu, zaštitniku Porečke biskupije i grada Poreča, započela je u četvrtak, 18. studenog, večernjim misnim slavljem koje je u porečkoj katedrali predvodio preč. Josip Kolega, duhovnik u pulskom Biskupijskom misijskom sjemeništu „Redemptoris Mater“.

Homilija nadbiskupa Uzinića u Svetvinčentu

Riječki nadbiskup koadjutor i apostolski upravitelj Dubrovačke biskupije Mate Uzinić predvodio je misu na 74. obljetnicu mučeničke smrti bl. Miroslava Bulešića u utorak 24. kolovoza 2021. u Svetvinčentu i održao homiliju koju prenosimo u cijelosti.

1 2 3 4