Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: caritas-mostar

Srebrni jubilej Caritasova centra Nazaret u Mostaru

Caritas Mostar proslavio je 25. obljetnicu djelovanja centra Nazaret i Dan osoba s invaliditetom misom zahvalnicom koju je u četvrtak 1. prosinca u prostorijama Doma za stare i iznemogle „Sveta obitelj“ u Mostaru predvodio mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić.

Novi projekt Caritasa Mostar i Caritasa Banja Luka o demenciji

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti, u ponedjeljak 17. listopada, Caritas Mostar i Caritas Banja Luka obavijestili su javnost da je početkom listopada počela provedba novog projekta „Život s demencijom“, prenosi KTA.

Udruga Prsten u suradnji s Caritasom pomaže najpotrebnije

Na samom početku došašća članice Udruge Prsten-Ogranak Kluba žena iz HNŽ izrazile su želju i namjeru da sudjeluju u tradicionalnoj Caritasovoj adventskoj akciji „Paket ljubavi“ i na taj način pomognu potrebne kojima je akcija i namijenjena.

Korizmena akcija „Zrno ljubavi 2021.“

Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan organizira korizmenu akciju „Zrno ljubavi“ koja je ove godine namijenjena djeci i mladima koji zbog svojih tjelesnih i mentalnih poteškoća u razvoju za svakodnevno funkcioniranje trebaju pomoć drugih.

Počelo emitiranje emisije „Dobro je činiti dobro“

Na Radioteleviziji Herceg-Bosne u nedjelju, 14. veljače počela je s emitiranjem emisija „Dobro je činiti dobro“ posvećena Caritasu Mostar, njegovim ustanovama i projektima kao i aktivnostima drugih biskupijskih i nacionalnog Caritasa u BiH.

1 2