Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cestitanje

Održano božićno čestitanje i primanje kod nadbiskupa Križića

Prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana, u srijedu 20. prosinca 2023., u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu, upriličeno je božićno primanje kod splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Zdenka Križića te uzajamna čestitka svećenika, županijskih i gradskih vlasti, predstavnika crkvenih i društvenih ustanova te javnih kulturnih djelatnika. Susretu je nazočio i umirovljeni splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić.

Svećenici u službi u Zagrebačkoj nadbiskupiji čestitali Božić nadbiskupu Kutleši

Božićno čestitanje svećenika u službi u Zagrebačkoj nadbiskupiji zagrebačkom nadbiskupu Draženu Kutleši održano je u srijedu 20. prosinca 2023. u dvorani Vijenac Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu. Susretu su nazočili i umirovljeni zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić te zagrebački pomoćni biskupi Ivan Šaško i Mijo Gorski.

Božićno čestitanje kod sestara sv. Križa

Provincijalno vodstvo Milosrdnih sestara svetoga Križa, na čelu sa s. Valerijom Široki, provincijalnom poglavaricom, okupilo je djelatnike Samostana i Dječjeg vrtića „Sunčev Sjaj – Nazaret“ na tradicionalno božićno čestitanje, 22. prosinca 2022. godine, u Dvorani duhovnih vježbi, u provincijalnoj kući u Đakovu.

Susret biskupa Radoša s izbornikom Zlatkom Dalićem

Varaždinski biskup Bože Radoš primio je u srijedu 21. prosinca u Biskupskom ordinarijatu u Varaždinu izbornika hrvatske nogometne reprezentacija Zlatka Dalića kako bi njemu i njegovu timu čestitao na osvojenoj brončanoj medalji na svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Svibanjsko čestitanje majkama

U Župi sv. Dimitrija u Srijemskoj Mitrovici u nedjelju, 29. svibnja, za vrijeme euharistijskog slavlja, dio vjeroučenika koji redovito pohađaju župnu katehezu i školski vjeronauk, lijepim nastupom pozdravili su majke i izrazili im zahvalnost za sve što čine za njih.

Uskrsno čestitanje redovnica nadbiskupu Barišiću

U Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu na Veliku subotu, 16. travnja, upriličena je uskrsna čestitka predstavnica redovničkih zajednica u Splitu splitsko-makarskom nadbiskupu Marinu Barišiću, izvijestio je nadbiskupijski Tiskovni ured.

1 2 3