Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cestitanje

Svibanjsko čestitanje majkama

U Župi sv. Dimitrija u Srijemskoj Mitrovici u nedjelju, 29. svibnja, za vrijeme euharistijskog slavlja, dio vjeroučenika koji redovito pohađaju župnu katehezu i školski vjeronauk, lijepim nastupom pozdravili su majke i izrazili im zahvalnost za sve što čine za njih.

Uskrsno čestitanje redovnica nadbiskupu Barišiću

U Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu na Veliku subotu, 16. travnja, upriličena je uskrsna čestitka predstavnica redovničkih zajednica u Splitu splitsko-makarskom nadbiskupu Marinu Barišiću, izvijestio je nadbiskupijski Tiskovni ured.

Tradicionalni uskrsni doručak riječkih nadbiskupa i gradonačelnika Rijeke

Gradonačelnika Rijeke Marka Filipovića, predsjednicu Gradskog vijeća Anu Trošelj te zamjenike gradonačelnika Sandru Krpan i Gorana Palčevskog primili su na Veliku subotu, 16. travnja u Nadbiskupskom domu u Rijeci riječki nadbiskup Ivan Devčić i riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić, izvijestili su iz Riječke nadbiskupije.

Papa Franjo posjetio Benedikta XVI.

Papa Franjo posjetio je papu u miru Benedikta XVI. u srijedu 13. travnja u poslijepodnevnim satima kako bi mu čestitao Uskrs i 95. rođendan, prenosi Vatican News.

Božićno čestitanje djelatnika katoličkih škola Požeške biskupije

U odgojno-obrazovnom centru u Požegi, po završetku prvog školskog polugodišta i pred blagdan Božića, u četvrtak 23. prosinca, djelatnici pet katoličkih škola Požeške biskupije, iz Požege, Virovitice i Novske, predvođeni ravnateljima Ivanom Bedeničićem, Franom Barišićem, Marijanom Novak Stanić, Ivanom Mikolićem i Krunoslavom Jurakovićem, susreli su se s biskupom Antunom Škvorčevićem na tradicionalnom predbožićnom primanju i čestitanju.

Svećenici, redovnici i redovnice na zajedničkom božićnom čestitanju kod kardinala Puljića i nadbiskupa Vukšića

Budući da većini svećenika predstoje brojne pastoralne obveze na svetkovinu Božića i tijekom predstojećih božićnih blagdana, sarajevski misnici su se, zajedno s redovnicima i redovnicama raznih družbi u Sarajevu, 23. prosinca okupili u prostorijama Svećeničkog doma Vrhbosanske nadbiskupije na zajedničkom čestitanju kod dvojice vrhbosanskih nadbiskupa: kardinala Vinka Puljića i koadjutora mons. Tome Vukšića, apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u BiH.

Predbožićni susret kardinala Bozanića s ravnateljicama i ravnateljima škola i vrtića s područja Zagrebačke nadbiskupije

"Škola će uspješno odgajati jedino ako sama bude zajednica osoba u kojima će učenici prepoznati uzore ljudskosti, dobrote i odgovornosti prema sebi, drugima, prirodi i domovini", istaknuo je kardinal i nadbiskup metropolit Zagrebačke nadbiskupije Josip Bozanić u utorak 16. prosinca na tradicionalnom predbožićnom susretu s ravnateljicama i ravnateljima predškolskih, osnovnoškolskih i srednjoškolskih ustanova s područja Zagrebačke nadbiskupije.

1 2