Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: crkva-sv-lovre

Biskup Martinović predvodio spomen na poginule požeške branitelje

Prigodom Dana hrvatskih branitelja grada Požege i 33. obljetnice osnivanja 63. „A“ samostalne gardijske bojne Zbora narodne garde Požega, požeški biskup Ivo Martinović predvodio je na spomendan sv. Antuna Padovanskog 13. lipnja u požeškoj crkvi sv. Lovre euharistijsko slavlje za poginule, nestale i preminule braniteljice i branitelje.

Nedjelja solidarnosti s Bosnom i Hercegovinom u Požegi

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je u nedjelju, 3. ožujka, prvoga dana Tjedna solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini, misno slavlje u požeškoj crkvi sv. Lovre, izvijestila je Požeška biskupija.

Blagdan bl. Stepinca i prezbitersko ređenje u Požegi

Na blagdan bl. Alojzija Stepinca, biskupa i mučenika, 10. veljače središnje biskupijsko euharistijsko slavlje u crkvi sv. Lovre u Požegi predvodio je požeški biskup Antun Škvorčević te je tom prigodom za prezbitera zaredio đakona Ivana Klarića iz Župe bl. Alojzija Stepinca u Novskoj.

Molitveno bdjenje uoči nove godine u požeškoj crkvi Sv. Lovre

U noći 31. prosinca u požeškoj crkvi sv. Lovre mladi i članovi molitvenih zajednica grada Požege, zajedno s drugim vjernicima, okupili su se na molitveno bdjenje s euharistijskim klanjanjem pred Presvetim Oltarskim Sakramentom tijekom kojeg su u razmatranju, molitvi i pjesmi dočekali Novu 2024. godinu.

Otvorenje Katoličke malonogometne lige Požeške biskupije

Euharistijskim slavljem, koje je u požeškoj crkvi Sv. Lovre predvodio biskup Antun Škvorčević započela je 9. prosinca Katolička malonogometna liga Požeške biskupije za 2023./2024. godinu, na koju se prijavilo 16 momčadi.

Lovrenčevo proslavljeno u Petrinji

Petrinjska Župa sv. Lovre svečano je u četvrtak 10. kolovoza 2023. proslavila svetkovinu svoga nebeskoga zaštitnika i zaštitnika grada Petrinje.

1 2 3