Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: crkveni-glazbenici

Korizmeni susret zborovođa i crkvenih glazbenika Varaždinske biskupije

"Liturgijska mjera i forma glazbe" bila je tema korizmenog susreta zborovođa i crkvenih glazbenika Varaždinske biskupije održanog u subotu, 24. veljače ove godine u Varaždinu. Zajedničko euharistijsko slavlje u sklopu susreta predslavio je varaždinski biskup Bože Radoš, objavio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Susret voditeljâ crkvenih zborova Dubrovačke biskupije

Susret voditeljâ crkvenih zborova Dubrovačke biskupije održan je u subotu 24. veljače u Biskupijskom sjemeništu u Dubrovniku. Gost predavač na susretu bio je dr. don Mihael (Mišo) Prović, svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije, a tema susreta bila je „Glazba i župna zajednica – iskustvo i izazovi u župnoj katehezi i pastoralu“.

Održan seminar za crkvene glazbene suradnike

Formativni seminar za crkvene glazbenike Đakovačko-osječke nadbiskupije održan je u subotu, 17. veljače na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Đakovu u organizaciji nadbiskupijskog Ureda za crkvenu glazbu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Održan adventski susret crkvenih glazbenika u Zagrebu

Adventska duhovna obnova i glazbeni seminar crkvenih glazbenika održan je u subotu, 16. prosinca 2023. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Crkveni pop rock sastav "Dominik" održao koncert u Milni

Crkveni pop rock sastav "Dominik" iz splitske župe Gospe od Ružarija, koju vode dominikanci Hrvatske dominikanske provincije, održao je u subotu 14. rujna koncert pred crkvom Gospe od Blagovijesti u Milni. Organizatori koncerta bili su Turistička zajednica općine Milna i župa Gospe od Blagovijesti.

1 2