Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: crkveni-pravnici

Završen Međunarodni simpozij crkvenih pravnika

„Kanonsko pravo i Amoris laetitia: perspektive za pastoral braka i obitelji“ tema je XIV. međunarodnog simpozija crkvenih pravnika održanog 8. i 9. listopada u Bjelovaru u još uvijek u ograničavajućim okolnostima pandemije.

Započeo Međunarodni znanstveni simpozij crkvenih pravnika u Bjelovaru

Nakon godine dana odgode zbog nemogućnosti organiziranja susreta u doba pandemije, 8. listopada 2021. godine otvoren je XIV. međunarodni simpozij crkvenih pravnika koji se na temu: Kanonsko pravo i Amoris laetitia: perspektive za pastoral braka i obitelji održava u Bjelovaru.

Završio međunarodni simpozij crkvenih pravnika

XII. međunarodni simpozij crkvenih pravnika s temom „Personalne pretpostavke za novi kanonski ženidbeni postupak” u organizaciji Ljubljanske nadbiskupije, Biskupije Novo Mesto, Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskoga kanonističkog društva održavao se u Otočcu u Sloveniji 12. i 13. listopada.

Započeo XII. međunarodni simpozij crkvenih pravnika

Dvanaesti međunarodni simpozij koji je u slovenskom Otočcu okupio crkvene pravnike iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije i Italije o temi „Personalne pretpostavke za novi kanonski ženidbeni postupak" započeo je radom 12. listopada u organizaciji Ljubljanske nadbiskupije, Biskupije Novo Mesto, Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskoga kanonističkog društva, a pod sponzorstvom Hrvatske biskupske konferencije.