Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cucerje

Mladi iz Župe Čučerje sudjelovali na ljetnom oratoriju

Mladi iz Župe Pohoda Blažene Djevice Marije u Čučerju, zajedno sa župnim upraviteljem vlč. Markom Torbarom, animatoricama Lucijom Šantek i Annom Krpan iz župe, te animatorima iz Župe sv. Ane – Rudeš, sudjelovalo je od 15. do 21. kolovoza na duhovno-formativnom ljetovanju na otoku Prviću.

Kardinal Bozanić predvodio slavlje u Čučerju

Božino misno slavlje zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predslavio je 25. prosinca 2021. u Župi Pohoda Blažene Djevice Marije u Čučerju, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije..

Blagoslov i primopredaja kuće obitelji Divić - Brajković

Sedmeročlana obitelj Divić – Brajković jedna je od mnogih na području župe Pohoda BDM u Čučerju koja je uslijed potresa ostala bez doma. Zahvaljujući inicijativi gradišćanskog biskupa mons. Egidija Živkovića pod nazivom „Krov za Hrvatsku“ u subotu 8. svibnja je u Čučerju blagoslovljena novosagrađena kuća obitelji Divić – Brajković koja je prva od planiranih 20 kuća koje će biti izgrađene na području Zagrebačke i Sisačko moslavačke županije.

Treći utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu održava se pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Treći utorak 30. ožujka misu je predvodio župnik u potresu stradale Župe Pohoda Blažene Djevice Marije u Čučerju Marko Torbar.

1 2