Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dan-provincije

Zagreb: Salezijanci proslavili Dan provincije

Na blagdan zaštitnika Salezijanske družbe sv. Franje Saleškoga, u srijedu 24. siječnja, salezijanci Hrvatske salezijanske provincije sv. Ivana Bosca proslavili su Dan provincije u prostorijama crkve „Sveta Mati Slobode“ na Jarunu u Zagrebu, izvijestilo je tajništvo Provincije.

Franjevci trećoredci obilježili Dan provincije hodočašćem u Herceg-Novi

Provincija franjevaca trećoredaca glagoljaša obilježila je Dan provincije, koji se slavi na blagdan sv. Jeronima 30. rujna, hodočašćem u Herceg-Novi u ponedjeljak 26. i utorak 27. rujna, koje je vodio provincijal fra Ivo Martinović i na kojem su sudjelovala sedamnaestorica braće iz sve tri provincijske regije, izvijestili su iz provincije.

Proslava jubileja redovničkog života školskih sestara franjevki

Splitske Školske sestre franjevke Krista Kralja proslavile su Dan svoje provincije i svetkovinu Presvetog Srca Isusova, u petak 24. lipnja, svečanim misnim slavljem kojeg je predvodio splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Dražen Kutleša. U koncelebraciji bilo je nekoliko svećenika, sestre su čitale liturgijska čitanja, a proslavljeni su i redovnički jubileji nekoliko sestara.

1 2