Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dom-za-starije-i-nemocne

Biskup Radoš pohodio korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin

Varaždinski biskup Bože Radoš pohodio je u utorak 26. ožujka 2024. korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin i tom prigodom slavio misu u zajedništvu s gvardijanom franjevačkog samostana u Varaždinu fra Draganom Grizeljom, fra Lucijem Jagecom i biskupskim tajnikom vlč. Markom Domiterom, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Biskup Radoš pohodio Caritasov dom za starije i nemoćne u Ivancu

U povodu božićnih blagdana varaždinski biskup Bože Radoš pohodio je u srijedu, 10. siječnja 2024. štićenike i djelatnike Caritasova Doma za starije i nemoćne osobe „Sv. Ivan Krstitelj“ u Ivancu te s njima slavio misu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Misa u Domu za starije i nemoćne osobe u Šibeniku

Šibenski biskup Tomislav Rogić prigodom svetkovine Uskrsa je u srijedu 20. travnja pohodio «Dom za starije i nemoćne osobe – Cvjetni dom» u Šibeniku i slavio euharistiju za štićenike doma.

Zbor slavonskobrodske Župe Gospe Brze Pomoći „zagrlio pjesmom starije“

U večernjim satima svetkovine Velike Gospe, u subotu 15. kolovoza, 30-ak članova velikog zbora slavonskobrodske Župe Gospe Brze Pomoći predvođenih s. Cecilijom Kolarić i župnikom Ivanom Lenićem, marijanskim pjesmama i molitvom razveselilo je korisnike Doma za starije i nemoćne osobe koji se nalazi na području njihove župe.

Biskup Škvorčević pohodio Dom za stare i nemoćne u Požegi

U nizu svojih preduskrsnih pastoralnih aktivnosti, požeški biskup Antun Škvorčević, 17. travnja pohodio je Dom za stare i nemoćne osobe u Požegi, i ondje s korisnicima i osobljem slavio svetu misu na kojoj su bila nazočna i djeca iz požeške Katoličke osnovne škole zajedno s ravnateljem Franom Barišićem i vjeroučiteljicom Jasnom Krstanović, predvodeći liturgijsko pjevanje.

1 2