Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-danijel-vidovic

Zatvorenost u izolaciji bila je poticaj ljudima na otvorenost molitvi

„Novo lice molitve u obitelji – pozitivna posljedica 'korone'” - bila je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u kojoj su 11. svibnja sudjelovali župnik župe Duha Svetoga u Zagrebu i voditelj Obiteljske zajednice don Danijel Vidović, župnik župe sv. Petra apostola u Ivanić Gradu i povjerenik za pastoral braka i obitelji Sisačke biskupije vlč. Branko Koretić te Janja Kontrec iz župe Mursko Središće.

"Sindrom sagorijevanja" u svećeničkom pozivu – tema HKR-ove emisije "Argumenti"

Tema emisije "Argumenti" u utorak, 18. veljače bila je „sindrom sagorijevanja“ u pomagačkim profesijama, sve češće i kod svećenika. HKR-ovi gosti bili su profesor Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu i Hrvatskog katoličkog sveučilišta, psiholog-psihoterapeut dr. Josip Bošnjaković, zatim povjerenik za pastoral duhovnih zvanja i promicatelj kršćanskih poziva Zagrebačke nadbiskupije dr. Jakov Rađa te don Danijel Vidović, župnik župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu, inače povjerenik za pastoral mladih Hrvatske salezijanske provincije.

Misa za Vukovar i Škabrnju proslavljena i u Zagrebu

Misu zadušnicu za sve branitelje i žrtve Vukovara, Škabrnje i domovine Hrvatske za cijeli grad Zagreb u večernjim satima 18. studenoga u crkvi Sv. Mati slobode slavio je salezijanac don Danijel Vidović.

Predstavnici Hrvatske salezijanske provincije kod nadbiskupa Barišića

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić susreo se u četvrtak, 21. veljače, s provincijalom Hrvatske salezijanske provincije don Tihomirom Šutalom, provincijalnim ekonomom don Ivanom Šibalićem i provincijalnim povjerenikom za pastoral mladih don Danijelom Vidovićem. Susretu u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu prisustvovao je i generalni vikar splitsko-makarske nadbiskupije Miroslav Vidović.