Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-davor-klecina

U Drvaru obilježen Dan molitvenog sjećanja na mučenike i žrtve Banjolučke biskupije

Dan molitvenog sjećanja na mučenike i žrtve Banjolučke biskupije obilježen je 27. srpnja 2022. u Drvaru, čime su 21. put komemorirani svi mučenici i žrtve ratova i totalitarizama 20. stoljeća s područja Banjolučke biskupije, te na poseban način 81. godišnjica stradanja drvarskog župnika Waldemara Maximilijana Nestora i drvarskih katolika.

Katolički kamp za mlade

U Segetu Donjem od 23. do 26. lipnja održan je drugi THS kamp za mlade. Teen Holy Spirit program namijenjen je mladima od 10 do 17 godina, a vrhunac programa koji traje tijekom cijele godine jest četverodnevni kamp.

Duhovna obnova zajednice „Nanovo rođeni“ u Sarajevu

Molitvena karizmatska zajednica „Nanovo rođeni“ iz zagrebačkog Botinca predvodila je duhovnu obnovu od 25. do 27. ožujka 2022. u glavnom gradu Bosne i Hercegovine Sarajevu, u Župi sv. Franje Asiškog na Dobrinji.

XX. dani sv. Ilije proroka u Bosanskom Grahovu

U Bosanskom Grahovu po dvadeseti put održana je od 16. do 20. srpnja kulturno-vjerska manifestacija „Dani sv. Ilije proroka“ u organizaciji župe sv. Ilije proroka Bosansko Grahovo i tamošnje Udruge za očuvanje kulturne i povijesne baštine „Don Juraj Gospodnetić“.

Slavlje krizme i prve pričesti u Drvaru

U župi sv. Josipa u Drvaru u subotu 29. svibnja banjolučki biskup Franjo Komarica krizmao je četvero mladih župljana Drvara, a potom je u subotu 19. lipnja u održano i slavlje prve pričesti koje je prevodio drvarski župnik don Davor Klečina.