Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-duliano-trdic

Izlaganje don Đuliana Trdića o temi „Živjeti svećeništvo bez Boga“

Rektor Centralnog bogoslovnog sjemeništa u Splitu don Đuliano Trdić održao je predavanje o temi svećeništva tijekom 5. Susreta svećenika Bosne i Hercegovine održanog u srijedu 1. lipnja u franjevačkom samostanu Sv. Petra i Pavla u Livnu. Izlaganje rektora Trdića u cijelosti prenosimo s KTA-e.

Održan Peti susret svećenika Bosne i Hercegovine

U crkvi Sv. Petra i Pavla i Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu, u srijedu 1. lipnja održan je Peti Susret svećenika Bosne i Hercegovine. Na čelu sa svojim biskupima okupilo se oko 200 svećenika iz svih krajeva Bosne i Hercegovine ili podrijetlom iz BiH koji obavljaju razne službe u pastoralu ili raznim crkvenim institucijama, izvijestila je KTA.

Permanentno obrazovanje mladih svećenika

Permanentno obrazovanje za mlade svećenike Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije te Hercegovačke franjevačke provincije održano je 23. ožujka u Kući molitve u Masnoj Luci.

VIDEO Online susret Hrvatskoga nadzemlja: Patologija zaljubljenosti

Treća srijeda u veljači standardno je rezervirana za valentinovski susret Hrvatskoga nadzemlja - nažalost, i ove godine susret se održao u online formatu pa nije bilo klasičnih igara ili popularne "srcolovke", ali se zato 16. veljače održalo predavanje na temu zaljubljenosti, a predavač je bio liječnik, psiholog i teolog don Đuliano Trdić, rektor Centralnog bogoslovnog sjemeništa (CBS) u Splitu.