Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-franjo-frankopan-velic

Nadbiskup Puljić na primanju kod župana Bobana

Apostolski upravitelj Splitsko-makarske nadbiskupije nadbiskup Želimir Puljić i generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije don Franjo Frankopan Velić posjetili su u utorak 28. ožujka župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženka Bobana, izvijestila je Splitsko-dalmatinska županija.

Pogreb don Pavla Medića

Svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije don Pavao Medić ispraćen je na posljednji počinak u ponedjeljak 30. siječnja 2023. na groblju u Sumpetru (Jesenice) u 89. godini života i 64. godini misništva.

Pokop fra Marijana (Mate) Mandaca

Fra Marijan (Mate) Mandac pokopan je u ponedjeljak 9. siječnja na groblju Lovrinac u Splitu, izvijestila je Franjevačka provincija Sv. Jeronima.

Svetkovina Bogojavljenja u splitskoj prvostolnici

Generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije don Franjo-Frankopan Velić na svetkovinu Bogojavljenja, u petak 6. siječnja, predvodio je svečano euharistijsko slavlje u splitskoj prvostolnici Sv. Dujma.

Proslavljen Božić u splitskom zatvoru

Generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije don Franjo-Frankopan Velić posjetio je na Božić 25. prosinca zatvor u Splitu i susreo se s Upravom te je u zatvorskoj kapeli sv. Josipa Radnika na Bilicama predvodio euharistijsko slavlje.

Božićna čestitka i primanje kod nadbiskupa Kutleše

Prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana, u srijedu 21. prosinca u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu upriličeno je božićno primanje kod splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolita Dražena Kutleše i uzajamna čestitka svećenika, županijskih i gradskih vlasti, predstavnika crkvenih i društvenih ustanova te javnih kulturnih djelatnika.

1 2