Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-ivan-bodrozic

Trogirani svečano proslavili blagdan svog nebeskog zaštitnika, sv. Ivana Trogirskog

Trogirani su 14. studenog svečano proslavili blagdan svog nebeskog zaštitnika, sv. Ivana Trogirskog. Središnje euharistijsko slavlje predvodio je dr. don Ivan Bodrožić, profesor na KBF-u Sveučilišta u Splitu uz koncelebraciju dekana Trogirskog dekanata i katedralnog župnika don Vinka Sanadera te svećenika Trogirskog dekanata.

Hodočašće članova splitskih podružnica HKLD-a i HKDMST-a u Zakučac

Članovi Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva i Hrvatsko katoličko društvo medicinskih sestara i tehničara podružnica Split, trećeg dana trodnevnice, 11. svibnja, uoči blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića hodočastili su u njegovo nadbiskupijsko svetište u Zakučcu.

Proslava Bezgrešnog začeća kod sestara benediktinki u Trogiru

U crkvi sv. Nikole u Trogiru kod sestara benediktinki u utorak 8. prosinca proslavljena je svetkovina Bezgrešnog začeća BDM. Na sam blagdan održane su tri mise koje su predvodili: don Dražen Balić, fr. Petar Galić, OP, a svečano misno slavlje u 18 sati predvodio je prof. dr. sc. don Ivan Bodrožić - profesor na KBF-u u Splitu. Suslavili su don Dražen Balić i fr. Petar Galić.

Don Ivan Bodrožić predvodio duhovne vježbe za svećenike u Sarajevu

U organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ od 9. do 12. studenoga održane su duhovne vježbe za svećenike na kojem je sudjelovalo desetak prezbitera Vrhbosanske nadbiskupije. Voditelj je bio svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije i profesor na splitskom KBF-u don Ivan Bodrožić, a tema je je bila: Svećenik u vrijeme relativizma, prenosi Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine (KTA BiH).