Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-sime-pleadin

Peti dan hodočašća Šibenske biskupije u Italiju

Petog dana hodočašća vjernika Šibenske biskupije u Italiju, u četvrtak 12. listopada 2023., hodočasnici su obilazili rimske znamenitosti, među kojima baziliku sv. Pavla izvan zidina i katakombe sv. Kalista, a misu su slavili u hrvatskoj crkvi sv. Jeronima.

Susret obitelji Šibenske biskupije

Susret obitelji Šibenske biskupije održan je u subotu 8. listopada u Kninu. Duhovni program i misno slavlje u crkvi Gospe Velikog hrvatskog krsnog zavjeta okupili su više stotina vjernika koji su u zajedništvu s mjesnim biskupom Tomislavom Rogićem molili za potrebe šibenskih obitelji.

Šibenik: Treći dan devetnice sv. Mihovilu posvećen duhovnim zvanjima

Treći dan devetnice zaštitniku Šibenske biskupije sv. Mihovilu bio je posvećen duhovnim zvanjima. Misno slavlje i klanjanje u katedrali Sv. Jakova u četvrtak 22. rujna predvodio je ovogodišnji mladomisnik i župni vikar u katedrali don Šime Pleadin, izvijestila je Šibenska biskupija.

Trinaesti utorak u čast sv. Anti u Šibeniku

U šibenskoj crkvi Sv. Frane (Hrvatsko nacionalno svetište sv. Nikole Tavelića) na posljednji od trinaest utoraka uoči blagdana sv. Antuna Padovanskoga, 7. lipnja, misno slavlje predslavio je gvardijan fra Ivan Bradarić.