Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-tihomir-sutalo

Zagreb: Salezijanci proslavili Dan provincije

Na blagdan zaštitnika Salezijanske družbe sv. Franje Saleškoga, u srijedu 24. siječnja, salezijanci Hrvatske salezijanske provincije sv. Ivana Bosca proslavili su Dan provincije u prostorijama crkve „Sveta Mati Slobode“ na Jarunu u Zagrebu, izvijestilo je tajništvo Provincije.

Don Danijel Nejašmić proslavio mladu misu

Salezijanac don Danijel Nejašmić proslavio je mladu misu u subotu 15. srpnja u župi Pomoćnice kršćana na splitskom Kmanu pod geslom „Izvezi na pučinu...“ iz Lukina evanđelja.

Osmi utorak sv. Antunu u Sesvetskim Selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim Selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Osmog utorka, 2. svibnja misno slavlje predvodio je don Tihomir Šutalo, SDB, provincijal Hrvatske salezijanske provincije sv. Ivana Bosca.

Josip Soldo primio salezijanski misionarski križ

Salezijanac Josip Soldo u četvrtak 25. veljače na blagdan salezijanskih svetih mučenika Alojzija Versiglie i Kalista Caravaria primio je salezijanski misionarski križ. U ime don Angela Fernandeza Artimea, vrhovnog poglavara Salezijanske družbe, Josipu je misionarski križ uručio don Tihomir Šutalo, provincijal Hrvatske salezijanske provincije, tijekom večernjeg misnog slavlja u crkvi Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji.

Pokopan salezijanac don Rudolf Belko

Vjernici župe sv. Ivana Bosca u Podsusedu oprostili su se 19. siječnja od svoga župnika don Rudolfa Belka. Pokop na Miroševcu u srijedu 20. siječnja vodio je pomoćni zagrebački biskup mons. Ivan Šaško, a misu zadušnicu u crkvi Sveta Mati Slobode predsjedao je salezijanac don Petar Belina.

1 2