Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-vinko-sanader

Trogirani svečano proslavili blagdan svog nebeskog zaštitnika, sv. Ivana Trogirskog

Trogirani su 14. studenog svečano proslavili blagdan svog nebeskog zaštitnika, sv. Ivana Trogirskog. Središnje euharistijsko slavlje predvodio je dr. don Ivan Bodrožić, profesor na KBF-u Sveučilišta u Splitu uz koncelebraciju dekana Trogirskog dekanata i katedralnog župnika don Vinka Sanadera te svećenika Trogirskog dekanata.

Proslava sv. Marka u Makarskoj

Svečano je u ponedjeljak 25. travnja, u Makarskoj proslavljen blagdan svetog Marka evanđelista, zaštitnika župne zajednice i naslovnika katedrale.

Proslava svećeničkih jubileja u Trogiru

U trogirskoj katedrali u utorak 17. kolovoza, proslavljena su dva svećenička jubileja, zlatni i srebrni. Pedesetu obljetnicu misništva proslavio je don Dragan Rajković, umirovljeni svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije, a srebreni jubilej proslavio je don Dražen Balić.

Proslavljen blagdan sv. Barbare u Trogiru

U Župi sv. Lovre u Trogiru u petak 4. prosinca proslavljen je blagdan sv. Barbare. Svečano misno slavlje predvodio je don Dražen Balić uz koncelebraciju dekana i katedralnog župnika don Vinka Sanadera. Svečana misa održana je u katedrali umjesto u bazilici sv. Barbare zbog trenutne epidemiološke situacije.

Kažotićevo u Trogiru

U Nacionalnom svetištu bl. Augustina Kažotića i crkvi Sv. Dominika u Trogiru u ponedjeljak 3. kolovoza proslavljen je blagdan bl. Augustina Kažotića.