Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-ivan-bodrozic

"Dani sv. Jeronima" u Štrigovi

U župi svete Marije Magdalene u Štrigovi od 27. do 30. rujna održani su „Dani svetog Jeronima“ okrunjeni misom uz 1600. obljetnicu smrti toga sveca.

Trilj proslavio blagdan zaštitnika sv. Mihovila

U Trilju je u nedjelju 29. rujna procesijom i misom, koju je predvodio dr. don Ivan Bodrožić, profesor na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Splitu, zaključena proslava svetog Mihovila Arkanđela, nebeskog zaštitnika Trilja.

Predstavljena knjiga Antona Tamaruta „Kako je lijepo moći vjerovati“

Kršćanski kulturni centar i Kršćanska sadašnjost priredili su, u srijedu 12. lipnja u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu, predstavljanje knjige Antona Tamaruta „Kako je lijepo moći vjerovati“. Knjigu su predstavili dr. Ivan Bodrožić i dr. Petar Tomev Mitrikeski, a osim autora, prisutnima se obratio i glavni urednik Kršćanske sadašnjosti dr. sc. Stjepan Brebrić.

Dr. Bodrožić za Glas Koncila o proročkoj ulozi pastira, biskupa i svećenika

Pedeset i deveti Teološko-pastoralni tjedan u Zagrebu sa svojom mnogostruko izazovnom temom "Proročka dimenzija kršćanina u životu Crkve i društva" bio je povod da u redovitom intervjuu u Glasu Koncila progovori jedan od predavača, prof. dr. Ivan Bodrožić, pročelnik Katedre povijesti kršćanske literature i kršćanskoga nauka na KBF-u u Zagrebu.

„Život i djelo svetog Jeronima“

Izlaganjem „Život i djelo svetog Jeronima“ izv. prof. dr. Ivan Bodrožića, pročelnika Katedre povijesti kršćanske literature i kršćanskog nauka na Katoličkome bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u srijedu 28. studenoga u Dvorani Matice hrvatske Split, završeni su 26. dani ogranka Matice hrvatske Split.

Dr. Ivan Bodrožić - Božja riječ otkriva smisao života

Drugi dan trodnevne duhovne priprave za proslavu blagdana Gospe od Zdravlja u Ogulinu, misu je u ponedjeljak 19. studenog u župnoj crkvi sv. Križa u Ogulinu predslavio dr. Ivan Bodrožić u suslavlju mjesnog župnika Josipa Štefančića i duhovnog asistenta u župi vlč. Petra Šporčića. Na misi su se okupili ovogodišnji krizmanici i vicekrizmanici sa svojim roditeljima.

Dr. Bodrožić: Budućnost je pred nama ako smo s Bogom

Profesor sa zagrebačkoga Katoličkoga bogoslovnog fakulteta dr. Ivan Bodrožić predvodio je misu 18. studenoga, prvi dan trodnevnice uoči proslave blagdana Gospe od Zdravlja u župnoj crkvi Sv. Križa u Ogulinu.