Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-mirjana-radan

Tribina o zamjenskom (surogat) majčinstvu, pobačaju i prizivu savjesti

U vremenu učestalijeg rađanja djece putem surogat majčinstva i u sklopu javne rasprave o donošenju Zakona o pobačaju u Hrvatskoj, dr. Mirjana Radan, specijalistica ginekologije i opstetricije održala je u četvrtak 28. ožujka u dvorani sjemeništa 'Zmajević' u Zadru tribinu, izlažući o aktualnim temama: zamjenskom majčinstvu, pobačaju i prizivu savjesti.

Predavanje i predstavljanje knjige dr. Radan „Zamjensko majčinstvo“

Dr. Mirjana Radan, specijalistica ginekologije i opstetricije, subspecijalistica fetalne medicine i opstetricije, održala je predavanje „Zamjensko majčinstvo – izazovi moderne reprodukcije“ i predstavila svoju knjigu "Zamjensko majčinstvo“ u četvrtak 10. siječnja u dvorani Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

„Zamjensko majčinstvo - izazovi moderne reprodukcije“

Dr. Mirjana Radan održala je predavanje „Zamjensko majčinstvo - izazovi moderne reprodukcije“ u nedjelju 21. listopada u Pastoralnom centru Varaždinske biskupije u Varaždinu. Dr. Radan je specijalistica ginekologije i opstetricije te supspecijalistica fetalne medicine i opstetricije te je nedavno tiskana njena knjiga vezana uz aktualnu problematiku iz svijeta reprodukcije "Zamjensko majčinstvo - bioetička prosudba".