Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-o-mijo-nikic

Svjetski dan bolesnika proslavljen u Zagrebu

U organizaciji Povjerenstva za medicinske sestre članice redovničkih ustanova u subotu 12. veljače u dvorani Ženske opće gimnazije Družbe sestara milosrdnica u Zagrebu proslavljen je Svjetski dan bolesnika.

ARGUMENTI o fenomenu Međugorja

Tema emisije "Argumenti" Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 14. lipnja bilo je Međugorje - 40 godina ovog jedinstvenog duhovnog fenomena koji donosi zapažene plodove u životima hodočasnika. Telefonskim putem za Argumente govorio je mostarski biskup Petar Palić, a u studiju su gosti emisije bili sisački biskup Vlado Košić, kao mariolog s Hrvatskog mariološkog instituta KBF-a u Zagrebu i dopisni član Papinske međunarodne mariološke akademije te pater Mijo Nikić, psiholog i jedan od članova Međunarodne teološke komisije.

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u četvrtak, 1. listopada u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Gost predavač bio je dr. sc. Mijo Nikić, DI, a govorio je o temi „Psihologija starenja i duhovna pomoć“.

U Požegi proslavljen Dan posvećenog života

Na blagdan Prikazanja Gospodinova – Svijećnicu, 2. veljače, redovnice i redovnici koji djeluju na području Požeške biskupije okupili su se u Požegi na duhovni program kojim su proslavili Dan posvećenog života.