Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-sc-s-silvana-fuzinato

Održana druga biblijska večer u Đakovu

Biblijska večer u Đakovu pod vodstvom dr. sc. s. Silvane Fužinato održana je u ponedjeljak 29. travnja u velikoj dvorani Župe Svih Svetih, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Objavljena knjiga prof. dr. Nele Veronike Gašpar i prof. dr. Silvane Fužinato „U susretu sa Svetim. Pitanje o Bogu u dijalogu kršćanstva i suvremene kulture“

U izdanju Kršćanske sadašnjosti iz tiska je izišla knjiga pod naslovom „U susretu sa Svetim. Pitanje o Bogu u dijalogu kršćanstva i suvremene kulture“ dviju autorica – prof. dr. Nele Veronike Gašpar i prof. dr. Silvane Fužinato, izvijestila je u ponedjeljak, 26. veljače 2024. Kršćanska sadašnjost.  

Proslavljen Dan posvećenog života u Varaždinskoj biskupiji

Proslava Dana posvećenog života i blagdana Prikazanja Gospodinova održana je u petak, 2. veljače 2024. u Biskupskom ordinarijatu i katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije u Varaždinu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Obiteljske večeri – održan treći webinar

U organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju sv. Ivan Pavao II. i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata u srijedu 13. prosinca održan je putem Zoom platforme treći webinar novog ciklusa on-line predavanja pod nazivom „Obiteljske večeri“.

Biblijski duhovni susret u Đakovu

U đakovačkoj Župi Svih Svetih u ponedjeljak 5. lipnja održan je posljednji biblijski duhovni suset u ovoj pastoralno-katehetskoj godini. Prof. dr. s. Silvana Fužinato govorila je o temi „Brat – dar i izazov“ na temelju biblijskog teksta iz knjige Postanka o Kajinu i Abelu (Post 4, 1-16).

Online duhovna obnova o smislu života

U organizaciji Centra za savjetovanje i Ureda za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije na blagdan Nevine dječice, 28. prosinca održan je drugi dio online božićne duhovne priprave o temi „Smisao života prema Ivanovu evanđelju“.