Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-vladimir-dugalic

UKI podcast #6

Izjava Komisije Hrvatske biskupske konferencije Iustitia et pax "Ljubavlju nadvladati pandemiju straha" bila je tema novoga podcast-a Udruge katoličkih intelektualaca u kojemu je gostovao izv. prof. dr. sc. Vladimir Dugalić, dekan KBF-a U Đakovu, član i tajnik spomenute komisije.

Inauguracija nove akademske godine na KBF-u u Đakovu

Svečana inauguracija u 216. akademsku godinu 2021./2022. pod vodstvom dekana Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta u Đakovu, izv. prof. dr. sc. Vladimira Dugalića održana je u četvrtak 1. listopada, izvijestio je Fakultet.

Dr. Dugalić: U čemu je današnji svijet zatvoreni svijet?

Dekan Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu izv. prof. dr. sc. Vladimir Dugalić održao je predavanje „U čemu je današnji svijet zatvoreni svijet?“ na simpoziju „Fratelli tutti. Poziv na socijalno prijateljstvo i sveopće bratstvo“ u četvrtak 23. rujna u Zagrebu.

Počeo znanstveni skup „Đakovačko-osječka crkvena pokrajina: Povijesno-pravno-pastoralni značaj njezinog osnutka“

U prostorima Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu 6. srpnja započeo je znanstveni skup na temu „Đakovačko-osječka crkvena pokrajina - Povijesno-pravno-pastoralni značaj njezinog osnutka“, kojeg su organizirali Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, Đakovačko-osječka nadbiskupija, Požeška biskupija i Srijemska biskupija.

Požega: Susret djelatnika katoličkih škola posvećen identitetu učitelja

Prije početka nastave drugoga polugodišta 11. siječnja u organizaciji Ureda za katoličke škole u Požegi održan je susret djelatnika katoličkih škola Požeške biskupije predvođenih ravnateljima iz Katoličke gimnazije i Katoličke osnovne škole u Požegi, Katoličke klasične gimnazije i Katoličke osnovne škole u Virovitici te iz Katoličke osnovne škole u Novskoj.

1 2