Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-anto-tomas

Mlada nedjelja proslavljena na Plehanu

Mlada nedjelja svečano je proslavljena u franjevačkoj Župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini u nedjelju 27. studenog. Slavlje je predvodio plehanski gvardijan fra Anto Tomas.

Mlada nedjelja na Plehanu

Mlada nedjelja proslavljena u nedjelju, 3. srpnja u Župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini okupila je četrdesetak Plehančana i njihovih prijatelja. Misno slavlje predvodio je gvardijan fra Anto Tomas.

Dani sv. Marka na Plehanu

Dani sv. Marka, evanđelista, u istoimenoj župi i samostanu na Plehanu u Bosanskoj Posavini započeli su u petak 22. travnja večernjim misnim slavljem koje je predvodio domaći gvardijan fra Anto Tomas.

Mlada nedjelja na Plehanu

Prva Mlada nedjelja u novoj 2022. godini slavljena je u nedjelju 9. siječnja u župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini.

Sv. Nikola Tavelić proslavljen u Modranu

Osamdesetak vjernika Župe sv. Marka Evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini sudjelovalo je u nedjelju 14. studenoga na svečanom misnom slavlju koje je u filijalnoj crkvi te župe posvećenoj sv. Nikoli Taveliću u Modranu predvodio plehanski gvardijan fra Anto Tomas.

Mlada nedjelja na Plehanu

Mlada nedjelja proslavljena je 11. listopada u Župi sv. Marka Evanđelista na Plehanu (Derventski dekanat) u Bosanskoj Posavini u znaku zahvale Gospodinu za plodove rada.

Trodnevnica uoči svetkovine sv. Antuna Padovanskog u Podvinju

Više stotina vjernika iz brodskoga kraja hodočastilo je u tri dana, od četvrtka do subote, od 10. do 12. lipnja, svome omiljenom svecu u njegovu župu u Podvinje, "gornji grad" Slavonskog Broda, uoči proslave svetkovine sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika ove drevne župe.

1 2 3