Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-blazen-lipovac

U Koraću slavljena misa u čast Gospi

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“, okupila je u četvrtak 15. veljače 2024. u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću pedesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupila je u subotu 15. travnja u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini stotinjak Koraćana. Večernje misno slavlje predvodio je mons. Pero Zeba, umirovljeni svećenik Riječke nadbiskupije.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Na zavjetnoj misi u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupilo se u srijedu 15. veljače 2023. u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini pedesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Slavljena zavjetna misa u čast Gospi Korćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“, okupila je u nedjelju 15. siječnja u Župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini stotinjak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zlatna misa fra Blažena Lipovca

Pod geslom „Gospodin je moja snaga, moja pjesma…“ svoju zlatnu misu - 50 godina svećeništva proslavio je u subotu 28. kolovoza u rodnoj župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini fra Blažen Lipovac, svećenik-redovnik Franjevačke provincije Bosne Srebrene.

U Bosanskoj Posavini proslavljena Gospa Koraćanska

Zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta budi nam utjeha i nada“, predvodio je u četvrtak 15. travnja u župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini domaći sin fra Blažen Lipovac. Suslavio je domaći župnik i derventski dekan fra Ivan Marić, koji je slavlje animirao i pjevanjem.

Zavjetna misa u Koraću

Unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima osamdesetak Koraćana sudjelovalo je u srijedu 15. siječnja na zavjetnoj misi Gospi, na koju dolaze već treću godinu svakoga 15. u mjesecu.