Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-jozo-zupic

Poing: Anđeli su donijeli radost

Na treću nedjelju došašća, nedjelju radosti, nedjelju Materica, 11. prosinca bilo je sve u znaku radosti, počevši s misnim slavljem koje je u crkvi Bl. Ruperta Mayera u Poingu predvodio dušobrižnik u Hrvatskoj katoličkoj župi u Münchenu fra Jozo Župić.

München: Oproštaj zbora sa s. Martom Jozić

Na prvu nedjelju došašća, 27. studenoga, s. Marta Jozić iz Družbe Kraljice svijeta, koja vraća se u domovinu na drugu dužnost, oprostila se s ckrvenim zborom na misi koju je predvodio fra Jozo Župić, dušobrižnik za hrvatske katolike u Münchenu.

München: Predstavljena knjiga „Tragovi vjere i ljubavi“

U organizaciji Akademskog kruga Hrvatske katoličke župe München i krovne udruge Hrvatska kuća München, u subotu, 23. listopada u crkvi St. Paul predstavljena je knjiga „Tragovi vjere i ljubavi“ – 40 godina života i rada fra Marinka Vukmana u Njemačkoj.

Predstavljena knjiga fra Joze Župića o Josipu Kuletinu

U Münchenu je u Hrvatskoj katoličkoj župi u sklopu redovitih mjesečnih akademskih susreta dana 30. travnja predstavljena knjiga fra Joze Župića o Josipu Kuletinu, Sinjaninu, kapelniku triju vojnih formacija (Kraljevine Jugoslavije, Nezavisne države Hrvatske i Federativne Narodne Republike Jugoslavije) koji je kao pripadnik ove posljednje u lipnju 1945. “likvidiran”.