Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: geslo

Geslo i logotip pohoda pape Franje Malti 2022.

Nakon što je 2020. godine apostolsko putovanje pape Franje na Maltu odgođeno zbog pandemije, Sveti Otac pohodit će tu najjužniju i najmanju državu Europske unije 2. i 3. travnja 2022. pod geslom „Iskazivahu nam nesvakidašnje čovjekoljublje“ Dj (28, 2).

Objavljeni geslo i logo Papina putovanja u Južni Sudan

„Molim da svi budu jedno“ geslo je koje će pratiti apostolsko putovanje pape Franje u Južni Sudan od 5. do 7. srpnja. Objavljen je i logo, koji prikazuje obris zemlje i golubicu koja nosi maslinovu grančicu, prenosi Vatican News.

Objavljeni logo i geslo Papina apostolskog pohoda u DR Kongo

„Svi pomireni u Isusu Kristu“, geslo je koje će pratiti Papino 37. apostolsko putovanje od 2. do 5. srpnja u Demokratsku Republiku Kongo. U logotipu su prikazani simboli te afričke zemlje i slika Pape koji blagoslivlja, prenio je Vatican News.

Objavljeno geslo 106. svjetskoga dana selilaca i izbjeglica

U središtu ovogodišnjega Svjetskoga dana selilaca i izbjeglica koji se slavi 27. rujna je biblijski motiv bijega Svete obitelji - „Poput Isusa Krista, primorani pobjeći”, objavio je Tiskovni ured Svete Stolice u petak 6. ožujka.

Logo i geslo Papina pohoda Malti

Prihvativši poziv Predsjednika Republike Malte, vlasti i Katoličke Crkve u toj zemlji papa Franjo putuje na Maltu i Gozo, 31. svibnja ove godine, prenosi Vatican News.

1 2