Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: gospa-zalosna

Proslava Gospe Žalosne na subotičkoj Kalvariji

Misu na hrvatskom jeziku u kapeli Žalosne Gospe na subotičkoj Kalvariji predslavio je 15. rujna vlč. Aleksandar Kovačević, svećenik Srijemske biskupije, župnik u Beškoj i Maradiku zajedno s mjesnim župnikom Vinkom Cvijinim i svećenicima Subotice.

Vinkovci: Misa povodom 31. godišnjice pogibije trojice pripadnika HOS-a

Župni vikar središnje vinkovačke Župe sv. Euzebija i Poliona Dominik Nedeljković, predvodio je u srijedu 1. ožujka, u istoimenoj crkvi, misno slavlje povodom 31. godišnjice pogibije trojice pripadnika Hrvatskih obrambenih snaga (HOS-a) u bivšem Omladinskom domu u Vinkovcima i Dana Udruge dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga 1. samostalne bojne „Marijan Baotić – Vinkovci“.

Kardinal Puljić predvodio proslavu proštenja u Mrkoplju

Središnje liturgijsko slavlje na kraju proštenišnog tjedna u svetištu Blažene Djevice Marije Žalosne u Mrkoplju, na treću rujansku nedjelju, 18. rujna, predvodio je umirovljeni vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

Slavljena zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupila je u četvrtak 15. rujna u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini šezdesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

1 2 3