Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: govori-dobrim

Prodaja božićnih drvaca na Trgu bana Josipa Jelačića

U sklopu nacionalnoga humanitarnog programa „Za 1000 radosti – Govori dobrim!“ Hrvatski Caritas u suradnji s Hrvatskim šumama d. o. o. organizirao je u subotu 17. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu prodaju božićnih jelki kako bi se prikupila pomoć za siromašne obitelji diljem Hrvatske.

Prodaja božićnih drvca na Trgu bana Jelačića u sklopu programa Hrvatskog Caritasa: „S 200 božićnih drva imamo samo jedan humani cilj”

Dugogodišnji središnji promotivno-humanitarni događaj programa Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti” – prodaja božićnih jelki na Trgu bana Jelačića – održat će se 17. prosinca s početkom u 8 sati. Događaj su 15. prosinca predstavili ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik i novi predsjednik Uprave Hrvatskih šuma d.o.o. Nediljko Dujić.

Libertas Dubrovnik podupro nacionalni humanitarni program Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti“ – „Govori dobrim!“

Dubrovački javni gradski prijevoznik „Libertas Dubrovnik“ prvi je u Hrvatskoj ovih dana u svojim autobusima, na molbu Caritasa Dubrovačke biskupije, postavio prigodno dizajnirane privjesnice kako bi potaknuo građane da sudjeluju u nacionalnom humanitarnom programu Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti“ – što ga on u zajedništvu sa svim nad/biskupijskim caritasima provodi diljem Hrvatske.

Predstavnici Hrvatskog Caritasa poručuju kako "nitko ne može oduzeti mogućnost da se čini i govori dobro"

Predstavljajući već tradicionalnu akciju Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti” u emisiji „Aktualno” Hrvatskog katoličkog radija, fra Tomislav Glavnik, ravnatelj Hrvatskog Caritasa i voditelj programa Boris Peterlin poručili su kako Hrvatsku čine svi, te je potrebno prisjetiti se onih koji se svakodnevno bore protiv "najopasnijeg protivnika" - siromaštva.

Ravnatelj Hrvatskog Caritasa predstavio nunciju program „Za 1000 radosti“ 

Ravnatelj Hrvatskog Caritasa fra Tomislav Glavnik susreo se u ponedjeljak 21. studenoga  s apostolskim nuncijem u Republici Hrvatskoj nadbiskupom Giorgiom Linguom i upoznao ga s nacionalnim humanitarnim programom „Za 1000 radosti“, koji će u narednom razdoblju Hrvatski Caritas  provoditi pod geslom „Govori dobrim!“