Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hbk

HBK: Prestanak epidemioloških mjera za vjerska okupljanja u Katoličkoj Crkvi

Sve epidemiološke mjere koje su se odnosile na vjerska okupljanja prestale su vrijediti u subotu 9. travnja, navodi se u priopćenju predsjednika Hrvatske biskupske konferencije (HBK) zadarskog nadbiskupa Želimir Puljić upućenom preko Tiskovnog ureda HBK. Priopćenje predsjednika HBK prenosimo u cijelosti.

U Zagrebu održan susret poglavara bogoslovnih sjemeništa

Predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za sjemeništa i duhovna zvanja splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić susreo se u četvrtak 24. veljače, u sjedištu HBK u Zagrebu, s rektorima, poglavarima i duhovnicima u bogoslovnim sjemeništima.

Održana 30. sjednica Stalnoga vijeća BK BiH

Stalno vijeće Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održalo je 30. sjednicu u srijedu, 9. veljače u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu pod predsjedanjem vrhbosanskog nadbiskupa metropolita i apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tome Vukšića, potpredsjednika BK BiH, izvijestila je KTA.

HBK i HRK: Poruka u povodu Dana posvećenog života

Vijeće Hrvatske biskupske konferencije (HBK) za ustanove posvećenoga života i družbe apostolskoga života i Hrvatska redovnička konferencija (HRK) u četvrtak 27. siječnja uputile su zajedničku poruku u povodu Svjetskog dana posvećenog života, koju prenosimo u cijelosti.

Patrijarh Porfirije čestitao Božić predsjedniku HBK

Poglavar Srpske pravoslavne Crkve i administrator Eparhije zagrebačko-ljubljanske patrijarh Porfirije uputio je čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije zadarskom nadbiskupu Želimiru Puljiću koju prenosimo u cijelosti.

1 2 3 12