Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hdkn-hrvatsko-drustvo-katolickih-novinara

Preč. Novak o priznanju HKR-u za 25 godina emitiranja

Hrvatski katolički radio, koji je započeo s emitiranjem 17. svibnja 1997., dobitnik je priznanja Hrvatskog društva katoličkih novinara za 25 godina uspješnog emitiranja programa na nacionalnoj razini u utorak 24. svibnja na Hrvatskome katoličkom sveučilištu. Priznanje preč. doc. dr. Krunoslavu Novaku, v. d. ravnatelja Hrvatske katoličke mreže uručio je predsjednik Odbora HBK za sredstva društvenih komunikacija zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski.

Produžen rok za slanje radova na novinarski natječaj za mlade s temom „Slušajte!“

Upravni odbor Hrvatskog društva katoličkih novinara (HDKN) odlučio je produžiti rok za slanje radova na novinarski natječaj za mlade na temu „Slušajte!“ - krajnji rok za prijavu radova je do ponedjeljka 31. siječnja 2022. godine u 23.59 sati, a radovi se šalju isključivo elektroničkom poštom na adresu: katolicki.novinari@gmail.com.

Raspisan natječaj za nagrade Hrvatskoga društva katoličkih novinara

Hrvatsko društvo katoličkih novinara i ove godine u povodu Svjetskoga dana sredstava društvenih komunikacija (7. vazmena nedjelja, 16. svibnja 2021.) raspisuje natječaj za dodjelu nagrada pojedincima zauzetima u medijima, te priznanja uredništvima, odnosno nakladnicima.

Hrvatsko društvo katoličkih novinara raspisalo nagradni natječaj za mlade novinare

Tema natječaja je„Solidarnost u doba pandemije“, a predložene podteme – odnos i uloga medija u pandemiji; virtualno zajedništvo; kršćanske vrijednosti u doba koronavirusa; obrazovanje na daljinu; osobe s invaliditetom u doba pandemije; Crkva i pandemija… Prijaviti se mogu studenti i mladi do navršene 30. godine starosti, objavljeno je u četvrtak 10. prosinca na mrežnim stranicama Hrvatskog društva katoličkih novinara (HDKN).