Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hodocasce-mladih

Održano „40. hodočašće mladih od Solina do Sinja"

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije organizirao je u subotu, 6. kolovoza, na blagdan Preobraženja Gospodinova hodočašće za mlade od prasvetišta Majke Božje u Solinu do svetišta Majke od Milosti – Čudotvorne Gospe Sinjske.

Hodočašće mladih „Taize-Wroclaw“

Članovi Udruge mladih katolika „Isus je put“ iz Splitsko-makarske nadbiskupije predvođeni školskom sestrom franjevkom Krista Kralja Darijom Bota sudjelovali su od 25. prosinca 2019. do 6. siječnja 2020. u hodočašću „Taize-Wroclaw“.

Zavjetno hodočašće vjernika Sisačke biskupije i hodočašće mladih

Četvrto zavjetno hodočašće vjernika Sisačke biskupije i hodočašće mladih u svetište Majke Milosrđa u Kloštar Ivaniću održano je u subotu 27. travnja. Hodočašće kao i svečano misno slavlje predvodio je sisački biskup Vlado Košić u zajedništvu s generalnim vikarom mons. Markom Cvitkušićem, rektorom Svetišta fra Robertom Ćibarićem, povjerenikom za pastoral mladih vlč. Ivanom Grbešićem i desetak svećenika.

Mladi pješačili od Ovčare do Karmela sv. Josipa

Krizmanici i mladi iz sva tri sela piškorevačke župe, njih pedesetak, proveli su subotnje popodne 22. rujna hodočasteći pješice od svetišta Božjeg milosrđa na Ovčari do Karmela sv. Josipa u Đakovačkoj Breznici.