Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hodocasce-mladih

Održano hodočašće mladih Riječke nadbiskupije

Putevima talijanskih svetaca hodočastili su mladi Riječke nadbiskupije od 11. do 14. travnja pod vodstvom povjerenika za mlade Ivana Seletkovića i studentskog kapelana fr. Ivana Dominika Iličića, objavljeno je na stranici Riječke nadbiskupije.

Hodočašće mladih u Rim

Uredi za pastoral mladih Splitsko makarske nadbiskupije i Šibenske biskupije te SKAC_ST organizirali su od 18. do 24. veljače hodočašće mladih u Italiju, odnosno Rim.

Sesvete: Misnim slavljem započelo hodočašće mladih u Mariju Bistricu

Hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije, koje se ove godine održava 9. i 10. rujna pod geslom „Od koljena do koljena dobrota je njegova“ (Lk 1, 50), započelo je misnim slavljem koje je u pastoralnom centru Župe Svih svetih u Sesvetama predvodio nadbiskupijski povjerenik za pastoral mladih vlč. Filip Šešek, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Održano „40. hodočašće mladih od Solina do Sinja"

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije organizirao je u subotu, 6. kolovoza, na blagdan Preobraženja Gospodinova hodočašće za mlade od prasvetišta Majke Božje u Solinu do svetišta Majke od Milosti – Čudotvorne Gospe Sinjske.

Hodočašće mladih „Taize-Wroclaw“

Članovi Udruge mladih katolika „Isus je put“ iz Splitsko-makarske nadbiskupije predvođeni školskom sestrom franjevkom Krista Kralja Darijom Bota sudjelovali su od 25. prosinca 2019. do 6. siječnja 2020. u hodočašću „Taize-Wroclaw“.

1 2