Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: homilija

Homilija nuncija Lingue na Malu Gospu u Mariji Bistrici

Homilija apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj mons. Giorgia Lingue na misi koju je na blagdan Rođenja blažene Djevice Marije, u srijedu 8. rujna, predslavio u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke.

Homilija nuncija Pezzuta na misi zadušnici za nadbiskupa Hosera

Homiliju apostolskog nuncija u Bosni i Hercegovini nadbiskupa Luigija Pezzuta na misi zadušnici za apostolskog vizitatora s posebnom ulogom za župu Međugorju nadbiskupa Henryka Franciszeka Hosera u Međugorju 26. kolovoza 2021. prenosimo u cijelosti.

Homilija biskupa Šaška u Župi bl. Augustina Kažotića

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško predvodio je euharistijsko slavlje u prigodi svetkovine blaženoga Augustina Kažotića u utorak 3. kolovoza 2021. u Župi bl. Augustina Kažotića u Zagrebu (Peščenica) prigodom otvaranja trogodišnje priprave za proslavu 700. obljetnice smrti blaženika, a homiliju mons. Šaška prenosimo u cijelosti.

Homilija kardinala Roberta Saraha na otvorenju 32. Mladifesta

Homilija umirovljenog prefekta Kongregacije za bogoštovlje i disciplinu sakramenata kardinala Roberta Saraha na misi koju je predslavio na otvorenju 32. Međunarodnog festivala mladih „Mladifest“ u Međugorju, preuzeta s Katoličke tiskovne agencije.

1 2 3 10