Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatsko-nacionalno-svetiste-majke-bozje-bistricke

Kardinal Puljić: "Potrebno nam je strpljenje za nošenje križa"

"Blažena ti što povjerova" geslo je ovogodišnjega hodočašća vjernika Vrhbosanske nadbiskupije i Banjolučke biskupije koji su 9. listopada šesnaesti put hodočastili u Hrvatsko nacionalno marijansko svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici.

Kardinal Puljić najavio hodočašće vjernika iz BiH u Mariju Bistricu

Vrhbosanski nadbiskup Vinko Puljić i glasnogovornik Vrhbosanske nadbiskupije vlč. Dražen Kustura su u utorak 5. listopada u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija najavili hodočašće vjernika Vrhbosanske nadbiskupije i Banjolučke biskupije u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke koje će se održati u subotu 9. listopada.

Hodočašće HKDMST-a Osijek u Mariju Bistricu

Članice Hrvatskog katoličkog društva medicinskih sestara i tehničara ogranak Osijek sudjelovale su 2. listopada 2021. na hodočašću u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke u Mariju Bistricu. Na hodočašću ih je duhovno pratio bolnički kapelan o. Ignacije Belak, zbog odsutnosti preč. Ivana Jurića duhovnika Društva, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Biskup Gorski predmolio križni put na zagrebačkom hodočašću

Na 290. zavjetnom hodočašću vjernika grada Zagreba i 19. hodočašću mladih Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu u nedjelju 19. rujna 2021. pobožnost križnoga puta na Kalvariji u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke predmolio je zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski, objavio je nadbiskupijski Tiskovni ured.

1 2 3 4