Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: institut-za-novu-evangelizaciju-sv-ivan-pavao-ii

Održano predavanje na daljinu „Kako ojačati samosvijest tinejdžera“

Četvrti ciklus Obiteljskih četvrtaka, koje organiziraju Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju sv. Ivan Pavao II. i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, započeo je u četvrtak 22. rujna s predavanjem na daljinu pod nazivom „Kako ojačati samosvijest tinejdžera“.

Webinar na temu „Čega se i zašto bojimo? I kako prevladati strah“

Čega se i zašto bojimo? I kako prevladati strah?, bila je tema siječanjskog webinara putem Zoom platforme, održanog u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“, Povjerenstva za pastoral braka i obitelji osječkih dekanata i Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije u četvrtak, 27. siječnja.

Socijalna tribina u Osijeku o značenju i važnosti volontiranja u Crkvi

U nastavku petoga ciklusa socijalnih tribina u Vikarijatu u Osijeku, koje organizira Institut za novu evangelizaciju sv. Ivan Pavao II., u četvrtak 11. veljače održan je „Socijalni četvrtak“ uz vodstvo mr. Igora Jakobfija, tajnika nadbiskupijskog Ureda za promicanje socijalnog nauka Crkve i društvena pitanja te tajnika Koordinacije za osječku regiju pri Uredu za vjernička društva.

Biblijsko-molitvena večer o propovijedanju i eshatološkom zajedničarenju

Biblijsko-molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata, povjerenika za biblijski pastoral u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji održana je u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ u ponedjeljak, 8. veljače 2021. u pastoralnim prostorima pri Nadbiskupskom vikarijatu u Osijeku.

Webinar „Kako potaknuti kognitivni razvoj djeteta“

Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“, i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, organizirali su predavanje putem Zoom platforme, u četvrtak 3. prosinca.

Biblijska tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“

Druga biblijska tribina pod vodstvom prof. dr. Ivice Čatića, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ održana je u ponedjeljak, 28. listopada u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu u Osijeku. Prisutne sudionike i predavača pozdravio je predstojnik Instituta mons. dr. Vladimir Dugalić te je istaknuo kako će se u ovom četvrtom ciklusu biblijske tribine održavati dva puta mjesečno.