Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: intervju-glas-koncila

Razgovor s dr. Ivanom Mihanovićem u novom Glasu Koncila

Iako je zagrebački „Hod za život“ kao ovogodišnja središnja javna prolife manifestacija odgođen do jeseni, novi broj Glasa Koncila, priređen za nedjelju 5. srpnja, pitanju zaštite svakog života od začeća do naravne smrti dao je poseban prostor kroz intervju s dr. Ivanom Mihanovićem, izvršnim direktorom udruge „Vigilare“.

Intervju Glasa Koncila s dr. Tončijem Matulićem

Poruke vazmenoga trodnevlja i Uskrsa u teškim i izvanrednim okolnostima koje su uvjetovane epidemijom koronavirusa, mjerama protiv epidemije koje zadiru i u uobičajeno vjerničko slavljenje svetih otajstava, kao i potresom koji je nedavno pogodio Zagreb – u tom se tematskim okvirima kreće redoviti intervju u novom, uskrsnom dvobroju Glasa Koncila.

Intervju s Vinkom Sabljom u novom broju Glasa Koncila

U novom broju Glasa Koncila priređenom za nedjelju 16. veljače objavljen je razgovor s Vinkom Sabljom, predsjednikom Hrvatskoga svjetskog kongresa, koji od 1970-ih živi u Švicarskoj, a govorio je o mogućnostima povezivanja Hrvata koji žive u inozemstvu s Hrvatima u domovini.

Intervju Glasa Koncila s Ivanom Šarolićem

U novom broju Glasa Koncila priređenom za nedjelju 15. prosinca objavljen je intervju s Ivanom Šarolićem, filozofom i pjesnikom koji je govorio o bitku ljubavi u filozofsko-teološkoj povijesti, a nedavno je i objavio knjigu »O bitku ljubavi«.

Intervju Glasa Koncila s Martinom Grgurovcem

U ovotjednom broju Glasa Koncila objavljen je razgovor s Martinom Grgurovcem, izdavačem i urednikom niza »Hrvatski velikani« koji je, ususret manifestacija »Mjesec hrvatske knjige« progovorio o stanju u hrvatskom izdavaštvu i nakladništvu.

1 2