Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: izravan-prijenos

NEDJELJA U 11 sati prijenos mise iz đakovačke katedrale na HKR-u

Na 5. korizmenu nedjelju, 29. ožujka, đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić predvodit će euharistijsko slavlje u đakovačkoj katedrali s početkom u 11 sati. Misu koja će se slaviti u posebnim okolnostima izravno će prenositi Televizija Slavonije i Baranje (STV). Sve televizijske kuće koje žele, mogu se obratiti njima za prijenos signala, a preuzimat će ga i Hrvatski katolički radio.

HKS: U četvrtak u 12 sati prvi izravan prijenos mise na internetu

Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (HKS) u četvrtak 19. ožujka, na blagdan svetoga Josipa, točno u podne putem interneta bit će prenošena misa iz Sveučilišne kapele, priopćili su nam u srijedu 18. ožujka s HKS-a. Link će biti dostupan u četvrtak 19. ožujka ujutro. U nastavku je poziv sveučilišnog kapelana Odilona Singboa, upućen svim zainteresiranim vjernicima, kao i članovima akademske zajednice.

HKM Berlin: Izravni prijenos mise svakim danom na YouTubeu

Hrvatska katolička misija Berlin nedavno je otvorila svoj novi internetski YouTube kanal kako bi hrvatski vjernici u glavnome njemačkom gradu, ali i šire u iseljenoj Hrvatskoj, kao i u domovini, mogli svakodnevno pratiti misu iz berlinske crkve svetog Sebastiana smještene u tamošnjoj četvrti Wedding.

Papa pozvao svećenike da bolesnima donesu snagu Božje riječi i euharistije

Papa Franjo je na jutarnjoj misi koju je slavio u utorak 10. ožujka u Domu svete Marte pozvao na molitvu Gospodinu za svećenike "kako bi imali hrabrosti izaći ususret bolesnima, noseći im snagu Božje riječi i euharistije, te kako bi pratili zdravstvene djelatnike i volontere u poslu koji rade".