Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: josip-tomljanovic

Održan sastanak Odbora za mlade HBK-a

Sastanak Odbora za mlade Hrvatske biskupske konferencije održan je u ponedjeljak, 23. listopada, pod predsjedanjem šibenskog biskupa Tomislava Rogića u prostorijama Ordinarijata u Gospiću, izvijestio je Tiskovni ured Gospićko-senjske biskupije.

U Smiljanu održan Susret mladih Gospićko-senjske biskupije

Pod geslom „Na Tvoju riječ bacit ću mrežu“, na završetku početku jesenskih kvatri i molitve za duhovna i redovnička zvanja te molitve za posvećenje katoličke mladeži, u subotu 23. rujna 2023., u Smiljanu održan je Susret mladih Gospićko-senjske biskupije.

Proslavljena Miholja na Vratniku

Tradicionalno godišnje slavlje Miholje – proslave zaštitnika Župe sv. Mihovila na Vratniku iznad Senja održano je u utorak 29. rujna.

Mise zahvalnice za proteklu školsku godinu u Ogulinu

U ponedjeljak i utorak 15. i 16. lipnja slavljene su u župnoj crkvi Sv. Križa u Ogulinu mise zahvalnice za proteklu školsku godinu za više stotina učenika nižih razreda OŠ Ivane Brlić Mažuranić i Prve osnovne škole Ogulin. 

Nedjelja Dobroga Pastira u Ogulinu

Nakon sedam tjedana na nedjelju Dobrog Pastira 3. svibnja slavljene su mise s narodom u župnoj crkvi Sv. Križa, najvećoj župi Gospićko-senjske biskupije prema broju vjernika.

1 2