Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: josipovo

Josipovo u Ražinama

Deveto dijete u obitelji Hrvojke i Nenada Bralića Šimun Josip kršten je na svečanoj misi koju je na svetkovinu sv. Josipa, u subotu 19. ožujka, u Župi sv. Josipa radnika u Ražinama predvodio generalni vikar Šibenske biskupije mons. Marinko Mlakić.

Duhovna obnova i Josipovo u Ninčevićima

Blagdan sv. Josipa u župi Svetih solinskih mučenika u Ninčevićima proslavljen je 19. ožujka svečanom misom i procesijom, a proslavi blagdana prethodila je trodnevna duhovna korizmena obnova koju su predvodili don Marko Trogrlić i don Hrvoje Relja.

Proslava sv. Josipa u Miholcu

Sveti Josip, suzaštitnik župe Miholec, proslavljen je u subotu 19. ožujka misnim slavljem koje je predvodio vlč. Mladen Mikulić, u suslavlju sa župnikom Krunoslavom Detićem.

Svečano proslavljeno Josipovo u Stepinčevu Karmelu

Rektor Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu preč. Matija Pavlaković predslavio je svečano euharistijsko slavlje na svetkovinu sv. Josipa, u subotu 19. ožujka, u svetištu Kraljice Karmela u Brezovici.

Josipovo u Starom Slatiniku

Vjernici filijale Starog Slatinika, koja pripada Župi sv. Ivana Krstitelja u Sibinju kod Slavonskog Broda, proslavili su u subotu 19. ožujka sv. Josipa, svoga nebeskog zaštitnika.

Nadbiskup Hočevar predvodio slavlje u Tesliću

Župa Teslić proslavila je u subotu 19. ožujka nebeskog zaštitnika sv. Josipa u posebnom ozračju 100. obljetnice od osnutaka vjerničke zajednice središnjim misnim slavljem koje je predvodio beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar, izvještava Nedjelja.

Josipovo u Subotici

Nakon devetnice u čast sv. Josipu, Župa sv. Roka u Subotici svečano je 19. ožujka proslavila njegovu svetkovinu misnim slavljem koje je predvodio katedralni župnik mons. Stjepan Beretić.

Josipovo proslavljeno u Josipdolu

U subotu 19. ožujka župa Josipdol u Ogulinskom dekanatu svečano je proslavila svetkovinu svog nebeskog zaštitnika sv. Josipa.

1 2 3