Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: karmelicanke

Proštenje Gospe Karmelske u Brezovici

Proslava proštenja Blažene Djevice Marije od brda Karmela u Stepinčevom Karmelu u zagrebačkoj Brezovici imala je vrhunac u nedjelju 17. srpnja 2022.

Mladomisnici posjetili karmelićanke u Brezovici

Na blagdan svetog Ćirila i Metoda, slavenskih apostola, u utorak 5. srpnja ovogodišnji dijecezanski mladomisnici Zagrebačke nadbiskupije, njih desetorica, pod vodstvom svoga duhovnika vlč. Ante Pavlovića, posjetili su sestre karmelićanke u Stepinčevom Karmelu u Brezovici.

Biskup Jezerinac i preč. Penić posjetili Stepinčev Karmel

Na povratku iz Lasinje, sa zlatne mise preč. Stjepana Bradice, umirovljeni vojni biskup Juraj Jezerinac i bivši dugogodišnji voditelj Hrvatske katoličke misije Essen preč. Stjepan Penić, posjetili su u nedjelju 26. lipnja karmelićanke u Stepinčevu Karmelu u Brezovici.

Mladomisnici posjetili karmelićanke u Brezovici

Mladomisnici karmelićanin Hrvatske karmelske provincije svetog Oca Josipa o. Ante Jakus i vlč. Domagoj Koružnjak iz župe sv. Nikole Tavelića iz zagrebačke Kustošije, posjetili su u nedjelju 19. lipnja sestre karmelićanke u Brezovici i slavili svečanu euharistiju u Stepinčevu Karmelu.

Zahvalno hodočašće u povodu 25. obljetnice djelovanja HKR-a

Hodočašćem u Karmel Brezovicu i misom koju je na blagdan sv. Josipa Radnika, 1. svibnja, predvodio generalni tajnik HBK i v.d. ravnatelj HKM-a vlč. Krunoslav Novak djelatnici i suradnici Hrvatskog katoličkog radija, IKA-e i Hrvatske katoličke mreže te svih ureda i ustanova Hrvatske biskupske konferencije proslavili su 25. obljetnicu djelovanja HKR-a.

Uočnica svetkovine sv. Josipa u Stepinčevom Karmelu

Misom koju je predslavio župnik Župe Rođenja Isusova na zagrebačkoj Kajzerici vlč. Krunoslav Kolar u petak 18. ožujka 2022. sestre karmelićanke i vjernici u Karmelu Brezovica proslavili su uočnicu svetkovine sv. Josipa.

1 2 3 4