Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicka-osnovna-skola-u-sibeniku

Katolička osnovna škola u Šibeniku domaćin Erasmus+ projekta

Nakon dvogodišnje stanke, u okviru Erasmus+ projekta „Let´s trek on Europe´s tracks“ Katolička osnovna škola u Šibeniku bila je 2. – 6. svibnja 2022. domaćin partnerskim školama: IES Bernat de Sarrià, Benidorm iz Španjolske, Bergmo Ungdomsskole, Molde iz Norveške i CollègeJules Ferry, Aurillac iz Francuske.

Pepelnica u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku

Učenici i djelatnici Katoličke osnovne škole u Šibeniku u liturgijsko vrijeme korizme ušli su Službom Riječi i obredom pepeljenja koje je na Pepelnicu 2. ožujka predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić u zajedništvu s don Ivicom Bokom.

Zahvala djelatnika Katoličke osnovne škole u Šibeniku imenovanom dubrovačkom biskupu

Zadnjeg nastavnog dana prvog obrazovnog razdoblja, u četvrtak 23. prosinca, djelatnici šibenske Katoličke osnovne škole zahvalili su na višegodišnjoj suradnji i skrbi za našu školu dosadašnjem ravnatelju Katoličkog školskog centra (KŠC) i predstojniku Ureda za katoličke škole naše biskupije - imenovanom dubrovačkom biskupu mons. Roku Glasnoviću.

Misa zahvalnica u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku

Šibenski biskup Tomislav Rogić predvodio je, u suslavlju s biskupom u miru Antom Ivasom te ravnateljem Katoličkog školskog centra don Rokom Glasnovićem, misu zahvalnica u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku u petak 25. lipnja.