Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicka-osnovna-skola-u-sibeniku

Božićni blagoslov u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku

U Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku drugoga dana drugoga obrazovnog razdoblja, 10. siječnja, okupili su se učenici svih razrednih odjeljenja sa svojim učiteljima i drugim djelatnicima na blagoslov školske zajednice koji je predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić.

Zaziv Duha Svetoga u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku

Šibenski biskup Tomislav Rogić i umirovljeni biskup Ante Ivas slavili su u petak 9. rujna u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku misno slavlje sa zazivom Duha Svetoga za novu školsku godinu, izvijestila je Šibenska biskupija.

Katolička osnovna škola u Šibeniku domaćin Erasmus+ projekta

Nakon dvogodišnje stanke, u okviru Erasmus+ projekta „Let´s trek on Europe´s tracks“ Katolička osnovna škola u Šibeniku bila je 2. – 6. svibnja 2022. domaćin partnerskim školama: IES Bernat de Sarrià, Benidorm iz Španjolske, Bergmo Ungdomsskole, Molde iz Norveške i CollègeJules Ferry, Aurillac iz Francuske.

Pepelnica u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku

Učenici i djelatnici Katoličke osnovne škole u Šibeniku u liturgijsko vrijeme korizme ušli su Službom Riječi i obredom pepeljenja koje je na Pepelnicu 2. ožujka predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić u zajedništvu s don Ivicom Bokom.

1 2