Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: komarica

Obljetnica smrti župnika Ivana Grgića

U župi Ravska kod rudnika Ljubija u nedjelju 8. studenoga molitveno i pokornički obilježena je 28. obljetnica mučeničke smrti mladog župnika Ivana Grgića.

Zaređen prvi trajni đakon za Banjolučku biskupiju

U župnoj crkvi Župe Marija Zvijezda u banjolučkom predgrađu Trapisti, u nedjelju 4. listopada banjolučki biskup Franjo Komarica zaredio je za trajnog đakona Marijana Krajinovića, mag. ing. strojarstva i oca troje djece.

Obljetnica mučeništva don Jurja Gospodnetića

U župnoj crkvi Sv. Ilije proroka u Bosanskom Grahovu 1. kolovoza komemorirana je 79. obljetnica mučeničke smrti grahovskog župnika don Jurja Gospodnetića i stradanja više od 200 grahovskih Hrvata katolika u II. svjetskom ratu i poraću.

Biskup Komarica slavio s Klanjateljicama Krvi Kristove

U samostanu Novi Nazaret u banjolučkom naselju Budžak sestre Družbe Klanjateljica Krvi Kristove proslavile su u srijedu 1. srpnja svečanim koncelebriranim misnim slavljem koje je predvodio banjolučki biskup Franjo Komarica svetkovinu Predragocjene Krvi Kristove.

Jedinstveni božićni koncert u banjolučkoj katedrali

U povodu svetkovine Bogojavljenja i 34. obljetnice biskupskog ređenja mons. Franje Komarice, održan je u subotu navečer, 4. siječnja, u banjolučkoj katedrali Sv. Bonaventure jedinstveni božićni koncert.

1 2 3 4