Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: konferencija-za-novinare

Koronavirus: U Hrvatskoj samo tri novooboljele osobe

Trenutačno je potvrđeno 2088 oboljelih od koronavirusa. Preminulo je 77 osoba, a 1463 osobe su se oporavile, prenosi u subotu 2. svibnja koronavirus.hr - službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

U Rijeci održana konferencija za novinare u povodu humanitarnoga koncerta „Rijeka milosti 2”

U petak 7. veljače u Centru Zamet, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Riječke nadbiskupije, održat će se veliki slavljenički duhovni koncert humanitarnog karaktera pod nazivom “Rijeka milosti 2”. Prihod od prodanih ulaznica bit će doniran Domu za osobe s demencijom. Tim povodom u Informativnom centru Grada Rijeke u utorak 4. veljače održana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovali ravnateljica Doma za osobe s demencijom s. Mirjam Jerković i povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije vlč. Josip Pende.

Pomoć djeci jednoroditeljskih obitelji

U prigodi 3. svjetskoga dana siromaha koji se ove godine obilježava 17. studenoga pod geslom „Ufanje ubogih neće biti zaludu“, Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizirao je 15. studenoga konferenciju za novinare koja je za temu imala pomoć djeci jednoroditeljskih obitelji.

Predstavljena akcija Hrvatskoga Caritasa „Za 1000 radosti – Pomažemo zajedno“

Hrvatski Caritas predstavio je na konferenciji za novinare u utorak 11. prosinca promotivno-humanitarni akciju „Za 1000 radosti – Pomažemo zajedno“ i tradicionalnu humanitarnu prodaju božićnih drvaca koja će se održati u subotu 15. prosinca od 8 do 13 sati na Trgu bana J. Jelačića i to 17. godinu u nizu, u suradnji s Hrvatskim šumama i Gradom Zagrebom. Prodajom božićnih drvaca s korijenom prikupljat će se novac za siromašne obitelji u Hrvatskoj.